outfiten jag har består av en tröja från dresslink , shorts från h&m och en väska från Ullared. skorna jag har på mig kommer ifrån skopunkten och solglasögonen kommer ifrån glitter. hatten kommer från tiger.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

//tröja- ralph Lauren,shorts- hot line,väska- Ullared,klocka- swatch, armband-ur&penn, skor-skopunkten//

Likes

Comments

Asså Gud vad långt jag har varit borta ifrån bloggen länge. Men jag har faktiskt en förklaring till varför det var så . Som ni säkert vet var ju jag och min familj i Kroatien. På vägen hem åkte vi förbi Venedig,Gardasjön, Chamonix och Rust. Vi har åkt från hotel till hotel och har haft väldigt dåligt internet på hotellen. Men i torsdags morse kom vi hem.
Ni kommer att få se väldigt många bilder jag tog med min kamera lite senare i helgen.

//en bild från resan//

Likes

Comments

Ni har väll inte missat att kolla  in min senaste video på youtube?

Likes

Comments

Tycker faktiskt att inbakade flätor är riktigt fina. Jag är dock inte så bra på att göra dom själv.om det är någon av er som vet en video på youtube hur man gör inbakade flätor får ni gärna skriva det.Flätorna på bilden är gjorde av min kompis Smilla i från stadium sports camp.

Likes

Comments

CAN't FEEL MY FACE WHEN I'M WITH YOU-THE WEEKEND

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter just nu och tar det lite lugnt i skuggan. Jag och familjen, farmor och farfar är i Kroatien . Byn vi är i heter Trogir och ligger en bit utanför split. Vi har hyrt ett litet hus som är jätte mysigt!
Medans alla hemma i Sverige har 17-20 grader har vi 30-37 grader;) på kvällen är det runt 30 grader.

Vi kom hit sent igår kväll runt tio tiden. Det var en av anledningarna varför jag inte har bloggat på länge. Bilresan hit tog nämligen två hela dagar.
Men nu är jag här och ska ta många bilder med både kameran och mobilen.
Men nu ska jag hoppa i poolen och kyla ner mig.

Likes

Comments

På resan hit körde vi förbi väldigt många fina ställen! Hör får ni en bildbomb från resan!

Likes

Comments

Hej på er!
Vaknade imorse av att mamma och Smilla(min katt) kom och sjöng för mig. Jag öppnade sedan några paket.Som ni kanske vet så har jag en youtube kanal. Ljuset blir lite sådär när jag filmar. Men inte längre,jag fick nämligen två studio lampor!!!! Så nu kommer det bli hur bra ljus som hälst och kvalité! Jag fick hur fina presenter som hälst så tack mamma!

Likes

Comments

Asså ahhh!!
Ska sova nu men ville bara ge er ett till inlägg ikväll eftersom jag har varit lite "off" nu på sistone. I morgon är ju min födelsedag! Jag är hur taggad som hälst. Jag fyller 12 år vilket inte är så mycket men det är ju alltid kul att fylla år! Pappa och Oscar är inte hemma ännu och kommer inte komma förrän sent i morgon kväll vilket är väldigt synd. Men mamma ska hämta upp min kusin ifrån jobbet och sen vid ungefär 6 tiden kommer moster och hennes man! Som sagt är jag sjuukt taggad på att fylla år! Nästa gång ni får ett inlägg är jag inte 11 mer;)

BILDEN ÄR TAGEN IFRÅN MIDSOMMAR.

Likes

Comments