Imorgon är det äntligen dags! Äntligen hemfärd efter 24 dagar på världens hemskaste båt. Båten ligger i Brügge nu, och idag åkte vi in till Bryssel då halva klassen passa på att smyg supa. Sen bar det av till EU parlamentet. Helt ärligt vad är det för idioter som sitter där. Vi träffade Olle Ludvigsson som är ledamot för sossarna. Han var en riktigt tråkig och intelligensbefriad människa, han påstod att det var 25 miljoner ungdomar i Sverige som var arbetslösa. Sen var han ju en jävel på att inte svara på frågorna man ställde. Man kan helt Enkelt kalla honom en sosse politruk. Imorgon på flygplatsen är tanken att jag och Emma ska tömma loungen på alla alkoholhaltiga drycker som finns. Vi landar vid 11 så är väll hemma någon gång vid 12-1. På fredag så ska jag upp tidigt, ska vara i Ropsten kl 8. Där ska Erik hämta mig så ska vi åka på muf kampanj i Norrköping. När jag kommer hem så får jag Äntligen träffa Olivia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om en timme sticker vi ut i 3 dagar.... vilket innebär konstant gungande inget internet och konstant lyssnade på folk som spyr i 3dagar. Idag har varit ganska chill dag vi har intervjuat företag typ. Vi gick även och handla proviant för 3 dagar. Ni måste köpa Volvic jordgubbs vatten det är så jävla gott. Munkarna va typ det godaste jag har ätit. Skulle även ladda ner lite film på Starbucks men det var för segt wifi. Nu vill jag mest hem till Sverige har sån grov ångest, vill verkligen inte vara kvar på båten. Att vara här är ett enda jävla slöseri med tid. Hörs om 3 dagar !

Likes

Comments

Idag så kom vi äntligen i land efter att ha varit ute på vattnet i 2 dagar. Idag har faktiskt varit en bra dag! Började med att jag fick sova ut efter frukost, sen så fick vi pannkakor till lunch. Efter lunch hade vi lektion i förarbevis, men eftersom jag är bäst har jag och redan har tagit förarbevis så behöver inte gå på dom lektionerna. Så jag och Rebecca satte oss i nätet i fören. Sen hade vi mental brakedown häng. Vi lyssnade även på podd. Nu har jag precis pratat med Olivia och Sofia i typ en timme totalt vilket har varit as skönt saknar dom båda jätte mycket. Nu ska jag sova ut är Ass trött

Likes

Comments

Dag 6 på båten bara 19 dagar kvar tills att komma hem!!
Nu sitter jag och Elis nattvakt från 00 till 02 och ska stirra på en Fkn radar skärm i två timmar.

Seglingen från Irland till Storbritannien var det långtråkigaste jag har varit med om. Efter en timme försvann 3Gt. Då gick jag ner i hytten och kolla klart på skins. Efter att ha sätt klart alla avsnitt fick jag sjukaste adhd utbrottet så jag sprang runt och skrek och var allmänt jobbig.
på morgonen började jag bråka med min lärare. Förstår överhud taget inte vad hon gör på båten ! Det ända hon gör är att kosta pengar och bi dra med dålig stämning.
Så efter det var hela morgonen förstörd.

När mitt älskade 3G kom tillbaka så lästa jag nyheterna och vepea. Tråkigt att se att en del av Ryssland ska bygga koncentrationsläger för homosexuella män. Fattar inte poängen med att hata bögar.

Nu ska jag återgå till mitt vaktande god natt

Likes

Comments

Hello igen ! Nu har vi lämnat Waterford och är på väg till Swansie (osäker på stavningen). Vi ska segla i 2 dygn. Nu är ute på öppet vatten och hela jävla båten gungar, och sitter och väntar på att folk ska bli sjösjuka.... snart försvinner min täckning då kommer jag börja gråta. Efter att ha kollat på typ 4 skins avsnitt har jag fått ett brutalt adhd utbrott och Emma är galen. Hörs imorgon

Likes

Comments

God morgon från båten vi går nu in på dag 4. Igår så var jag och Marckus natt vakt på båten, från 00-02 det hände absolut inget, förutom att jag fick flipp och börja träna. Vi blev lovade kompensation för sömn. Men tror ni vi fick det ? Absolut inte ! Så kl 07:20 så kommer kapten in och bankar på hytt dörren och är skit arg, samt att han tvingar upp mig och äta frukost (i vanliga fall äter jag aldrig frukost). Nu sitter jag och pimplar kaffe och väntar på att engelska lektionen ska börja, ska nog passa på att sova lite då ist.

Likes

Comments

​Nu är jag på en långsegling med min klass, vi kommer att vara borta I 3 veckor och bo på båten medan vi seglar runt i engelska kanalen. (Galet jag vet).

Vi är inne på dag 3 på båten och jag vill redan åka hem, men försöker se det positiva (det är bara 21 dagar kvar och kocken lagar god mat och Emma är här).

Idag så har vi intervjuat företag och den Irländska motsvarigheten till ALMI, för ni som inte ved vad Almi är så är det en statlig myndighet som hjälper till med att starta företag.

Interjuven med Paul (ass skön) han började pladdra på om olika företag han hade hjälp bland annat ett företag som gjorde whisky med kaffesmak som jag tror att han ar kär i, dock var det väldigt svårt att förstå vad han sa för han hade en extrem grov jävla irländsk dialekt, så det blev nästan komiskt, satt och höll mig för skratt. XD

Sen när vi kom tillbaka till båten så åt vi lunch sen tog jag en nap som skulle vara på en timme men det blev i 6 timmar heheheheheheheh.

Det var helt klart den bästa napen i mitt liv, dock så hade jag extremt konstiga drömmar XD typ som att någon hade tagit min mobil och skrivit till folk så när jag vakna igen så var jag arg.:(

Efter napen så hade dom andra i klassen lektion där dom pluggade till förarbevis (EH NEERDS??????) men jag har redan tagit det (cool) så jag fortsatte mitt skins tittande. Jag har insätt att skins är typ världens bästa serie (!!!!!!!) jag menar finns det något bättre än knarkande brittiska ungdomar ? Svar nej.


Sen var det middag (yummy in my tummy) och då fick vi entreco och potatissallad som var asgod.

När vi hade ätit klart så gick vi ut och satte oss på däck och vapeade och tittade på en mystisk bil med kikare. Jag och Rebecka satt och tittade på bilen i säkert en timme. Den var väldigt suspekt, den stod på samma ställe in the middle of f*ckng nowhere väldigt länge. Det var 3 personer i bilen tror vi, vi kom fram till att dom firade 20de april (BLAZE IT) eller spelade in en porrfilm i bilen men det förblir ett mysterium vad dom egentligen gjorde.


Nu ligger jag och väntar på att klockan ska bli 00.00 (spöktimme btw) för då ska jag sitta nattvakt på båten. Det är nästan lika spännande som att vakta orten.


Hoppas ni har det bättre än mig #sadboys

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg. Har kommer jag skriva om mitt fantastiskt intressanta liv som består av skola, jobb, dyslexi och muf. Jag är 17 år och går på marina lärovärket, en fantastiskt dålig skola med lärare som jag är osäker på om dom verkligen vet vad dom håller på med. Jag jobbar som telefon terrorist där jag hjälper kunder att få lägre räntor på sina lån. Slutligen, det som tar upp större delen av min tid är muf (moderata ungdomsförbundet). Där åker jag runt till olika skolor och försöker värva ungdomar. Dyslexi har jag och det kommer ni att märka!

Likes

Comments