Lyx-service på Kicks!

Jag vet inte hur många gånger jag har köpt fel färg på min foundation nu... Första gången var i alla fall i somras och trots att jag bad om hjälp med färgen i butiken blev det heeelt fel. För det första var ljuset i de butiken katastrof, jag har aldrig någonsin sett varken en Kicks-butik eller annan smink-butik med så dålig ljussättning... Så på ett sätt förstår jag att det inte var så lätt för henne att hitta rätt färg åt mig.

Jag fick i alla fall väldigt snabbt köpa en ny färg och då tog jag bara den närmsta med lägre nummer, väldigt korkat. Självklart var även det fel färg men med lite brun utan sol så löste det sig väl hyfsat bra. Men jag är så trött på att använda brun utan sol och dessutom börjar denna foundation ta slut nu så jag bestämde mig för att försöka hitta rätt färg en sista gång.

Som vanligt är det alltid jättebra service i Skövde-butikerna, man får alltid hjälp om man behöver och de hjälper mer än gärna till att hitta rätt färg och produkt. Men... idag blev jag riktigt förvånad. Jag hade egentligen tänk att bara ta den foundation med numret under igen, som förra gången men personalen i butiken frågade om jag ville ha hjälp och då tackar man ju inte nej. Hon kom fram och jag förklarade att jag provat flera färger och jag tänkte att hon skulle börja smeta flera olika foundations i ansiktet på mig som de alltid gör men istället frågar hon mig om jag vill ta med en burk hem med foundation och prova hemma istället. Så snällt! Istället för att hon skulle stå o smeta lite på min haka för att hitta rätt färg fick jag en liten burk med foundation som räcker till minst två sminkningar, på detta sätt kommer jag ju veta precis om det är rätt färg! Underbar personal och underbar service <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229