Avokado och ägg på surdegsbröd

Hej alla fina!

Just nu sitter jag vid datorn i vardagsrummet och äter min frukost, tar det lugnt och njuter av att vara ledig mitt i veckan! Efter sommaren så har jag börjat arbeta 100% på mitt jobb som aktivitetsvärd på Balthazar Science Center i Skövde. Jag älskar verkligen att jobba där, trots att det har gått nästan 4 år sedan jag jobbade min första dag där som kursledare har jag inte tröttnat. Jag älskar alla kollegor, alla människor man får träffa varje dag och jobbet låter mig utvecklas som person mer och mer för varje dag som går! Jag får mer ansvar och mer tillit och det känns otroligt skönt!

Förra veckan började jag med att välja ut en frukost för varje vecka. Dessa frukostar ska vara extra goda, extra nyttiga och extra mättande för att jag ska må så bra som möjligt hela dagen! Förra veckan, som ni såg i mitt senaste inlägg, åt jag chia/havre pudding med hallon och denna vecka står en avokado och ägg smörgås på schemat! Jag måste säga att denna frukost slår förra veckans med hästlängder! Jag blir otroligt mätt och det är riktigt gott!

Det enda du behöver är:

- Ägg

- En halv avokado

-Surdegsbröd

Jag brukar alltid salta mitt ägg ganska mycket då jag gillar när det smakar mycket. Brödet ska helst rostas men då vi inte äger någon brödrost så får jag klara mig utan... Om du känner att du inte har tid eller ork till att ställa dig att steka ägg klockan 7 på morgonen precis som jag, så kan jag meddela att det smakar precis lika bra om man steker ägget kvällen innan, samtidigt som man lagar kvällens middag!

Puss och kram på er!


Gillar

Kommentarer