Idag köpte jag ny fotbolls skor. Fick ont i fötterna av dom andra så behövde by. Dess fick det bli denna gången🖤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla ! Nu är det fredag. Hoppas alla haft en bra vecka . Jag har haft det super bra och nu ska jag på fotbollsträning, sen ska jag hem till mamma (skilda föräldrar) det blev inget inlägg i går pga att jag var tvungen att plugga inför ett so prov och ett engelska förhör. Men jag hoppas det är okej . Aj skit i nu måste jag byta om . Ha en bra kväll så hörs vi i morgon🔙🔛🔝

Likes

Comments

Inte nyttigaste mellanmålet i dag men det va gott ok:)?
En choklad frappe fick det bli hihi.

Likes

Comments

I helgen va jag och min kompis på Frölunda torg fick med denna sjukt snygga tröjan hem. Älskar den<3 den är inte helt grå utan lite silvrig som ni ser. Love it!

Likes

Comments

Sen god morgon hehe. Just nu är jag i skolan och ska ha kemi lektion . Det va en kal morgon med regn och blåst. I morse blev jag sen i min planering då jag alltid går hemifrån 08,45 för att hinna till skolan 08,00 men jag han! Jag bäddade till och med sängen;) bilden på dröm fångsten har inget med detta att gör men tyckte den va fin. Tror inte på att den "fångar drömmar" men har den för dekoration .
Tror ni på sånt eller inte?

Likes

Comments

Hej!
Detta är mitt första inlägg på min blogg ;) det blir inga bilder denna gången men jag ska försöka få med minst 1 bild till varje inlägg . Kommer att försöka uppdatera så ofta jag kan . Aja skit . Mer i mon ha en bra kväll;))

Likes

Comments