Jag har en sak jag skulle vilja ta upp, jag har under hela min skolgång fått höra av mina så kallade 'vänner' att jag aldrig kommer få några vänner som älskar mig för den jag är.


Men nu när jag börjat om på gymnasiet, ett nytt program, börjat om ettan. Så har jag fått massor av vänner, fina äkta vänner. Jag var förut livrädd för att gå till skolan osminkad för jag var rädd för vad alla andra skulle säga om mig. Jag har hittat de vännerna. Flera stycken, som jag vet skulle stötta mig i ALLA mina beslut. Även om jag skulle byta program. Är ledsen för att jag lagt ner så mycket onödig tid på er som ändå inte stöttar mig.


Jag har också fått höra att jag inte kommer få någon pojkvän som tycker om mig för den jag är. För att jag ser ut som jag gör, att jag är lite större än alla andra. Men vet ni vad? Jag väntade i 7 år på min 'drömprins' (jag tänkte inte så mycket på förhållande delen innan dess) och nu har jag haft turen att få honom. Bara för mig själv.


Det här med min kropp. Det händer att jag får konstiga blickar i korridoren, då tänker jag så här: Ni har ett val, ni kan kolla och ni kan välja att inte kolla. Men eftersom ni nu väljer att kolla på mig kan det ju inte handla om att jag är så ful, eftersom ni ändå vill ge mig någon typ av uppmärksamhet.


Jag är Wilma Tiri 17 år, en tjej som från början kommer från en håla i Östergötland kallad 'Finspång'. Jag hade ingen riktig aning om vad lycka eller kärlek kändes som. Nu bor jag i Oskarshamn, studerar Estetiska programmet, har världens finaste vänner och världens finaste pojkvän som under en väldigt kort tid lärt mig vad riktig lycka och kärlek känns som.


Därför vill jag tacka er, ni som funnits där hos mig oavsett mina val. Oavsett mina beslut. Jag älskar er ni som faktiskt stöttat mig igenom det här. Jag nämner ingen i inlägget, de som är berörda vet det själva.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej, nu är det seriöst dags att ta tag i livet. Gällande plugg och blogg.

Det har hänt en del sen jag bloggade sist på devote. Jag har bytt program. Från lärling till estetiska. Vilket förövrigt var ett av de bästa valen jag gjort hittills i livet. Plus att jag har världens mysigaste klass. En klass jag aldrig trodde kunde acceptera mig så snabbt. En klass som får mig att le en söndag istället för ångest.

Till frågan jag fått många gånger.. Saknar du din klass på lärling? Helt ärligt? Nej, Har alltid känt mig som den utstötte i den klassen, att jag inte passar in. Men nu har jag lärt mig, man behöver inte snygga kläder eller märkeskläder för att passa in, är man bara sig själv så kommer man långt på det.

Juste. det här med kärlek. Jag har alltid klagat på att jag aldrig hittat någon som accepterar mig för mig. Men vet ni vad? I found him. Jag fick den bästa killen.

Man brukar ju säga att drömkillen bara finns i filmer. Det är bullshit. Jag har turen att kunna träffa min drömprins när jag vill. Så det så.

Till alla er som tycker något annat, jag är lycklig nu. Låt mig vara det. Och försök inte ens förstöra.

Puss och kram på er!

Likes

Comments

Jag heter då Wilma, jag är en tjej på snart 17 somrar. Jag går på Oscarsgymnasiet i Oskarshamn och går Handelsprogrammet som lärling första året.

På fritiden är jag simskolelärare i OSS (Oskarshamns simsällskap) och har runt 50 barn varje vecka.

Min stora dröm här i livet är att någon gång få stå på en stor scen med ett eget förband, det låter kanske lite töntigt men det är min högsta dröm.

Just nu är jag singel och ready for mingel så att säga.. Jag känner att jag inte har någon brådska med förhållande då jag just nu har världens finaste människor i mitt liv.

Jag vet inte riktigt mer vad jag ska berätta så ni får väl se vad jag kommer lägga upp i fortsättningen. Jag hoppas ni vill följa med på min resa iallafall.. Puss och kram!💗

Likes

Comments