Kod för att importera min blogg till Nattstad: 4121190322

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lyckades inte riktigt fånga färgen på bild, den är något mer mintfärgat i verkligheten. Den är iaf helt perfekt för mig, precis min smak. 10/10!

Likes

Comments

Sitter på tåget påg hem nu, vi kommer hem 11 någon gång och då ska vi åka direkt till vårdcentralen. Ramlade och skadade tummen sista dagen så vi ska kolla upp om det bara är en stukning eller om det har blivit en spricka.
P&k

Likes

Comments

Åhh äntligen är dom mina! Tyvärr har dom blivit så vanliga i Göteborg nu, men dom är ju såsåså jävla snygga. Detta var ett väldigt spontant köp då jag redan har mina Air Max, men är riktigt riktigt nöjd!

Likes

CommentsSatte mig precis sängen och ska sätta igång plugget. Har fysikprov imorgon och hade helt glömt av det så nu är det verkligen dags att komma igång haha. Gjorde en kladdis när jag kom hem också, så gott.

Likes

Comments

Pappa kommer och hämtar mig snart, ska bo hos honom över nyår fram tills vi åker till Schweiz. Igårkväll var vi på valhalla och kollade på handboll, tycker att det är en så tråkig sport att kolla på. Men vi var ganska många som kollade så det blev mysigt ändå haha.

Likes

Comments

Tiden har gått så sjukt fort den senaste tiden, det känns som att det var en vecka sedan jag var på æolusön liksom. Och nu är det minus 150 grader och man kan inte gå ut utan att förfrysa haha. Vaknade verkligen på rätt sida imorse, när jag kollade ut ur fönstret och såg snön fick jag värsta julkänslorna. Hela stan är ju upplyst i olika färger, har ni sett trädet i brunnsparken? Älskar det!

Ska träffa Alex lite senare och julhandla och mysa. Innan dess ska jag städa lite här hemma och plugga. Eftersom att betygen sätts nu i veckan har vi jättemycket som ska hinna bli klart. Idag ska jag försöka hinna skriva om en deckare, och då menar jag inte att jag ska berätta om en deckare, utan jag ska skriva om en deckare. Har också matteprov på torsdag och fredag, algebra. Haha fattar nada matte, men ska verkligen försöka få bra på dom.


Likes

Comments


..ställa mig och göra mat. Är ensam hemma så får de vad det blir. Funderar på att gå ner och köpa sushi, men är jättetrött så det kommer säkert bli typ mackor. Har pluggat biologi hela eftermiddagen, men inget fastnar. Har SO prov imorgon, känner mig ganska säker på det men ska gå igenom anteckningarna en gång till för säkerhetsskull.

Likes

Comments