Hej alla!

Hur mår ni? Själv mår jag rätt bra faktiskt Det är ju snart sommarlov så känner inte att jag kan klaga på något just nu haha. I torsdags den 1/6 var jag på Zara Larsson på gröna lund här i Stockholm. Det var asgrymt, ångrar inte en sekund av allt väntande. Vi, jag och min syster, kom dit vid typ 16:30 och medan vi väntade åkte vi lite karuseller o.s.v. Guldkort är verkligen bra i sådana här fall, då kan man sysselsätta sig hela tiden.

Det var 17 000 personer på konserten vilket gjorde att de runt typ klockan 18 eller något, har inte jättebra koll, fick sluta släppa in människor. Det kaosiga i den här situation var att folk började klättra över stängsel o.s.v. för att ta sig in på grönan. Men som tur är så har grönan blivit otroligt bra på det här med säkerhet. Men hursomhelst så var konserten fantastisk. Jag kan lägga upp en bild från konserten här! Vad tycker ni om Zara? Själv älskar jag henne.

Vi ses, kramis<33


  • 41 Readers

Likes

Comments

Hej!!

Detta är mitt första inlägg på bloggen och som en del av mina vänner iaf vet så hade jag en annan blogg förut men kände att jag ville börja om på nytt. Blir så inspirerad av all bra bloggare där ute så det kändes nice att börja om från 0. Hoppas ni kommer gilla det som händer här!!

Kram<3

Likes

Comments