Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Till jul fick mamma och pappa en grill så igår åt vi raclette som jag aldrig har hört talas om haha, man lagar alltså maten på grillen samtidigt som man äter. Sedan smälter man ost i en varsin lite "stekpanna" under stekplattan som man äter med det man grillade! Vi hade olika sorters kött, korv, grönsaker och räkor och det var så gott!! Blev liksom som smårätter som man kunde ändra lite här och där på när man grillade osv. Var supergott och det var absolut inte sista gången vi åt det!!

Likes

Comments

Har fuskat en del med träningen på lovet och speciellt gymmet men snart börjar skolan igen så bara att ta tag i det igen! Gick förvånansvärt bra och ökade faktiskt i en övning, nu ska jag duscha sen äta middag med familjen!

Likes

Comments

Idag har det varit fullt upp hemma, varit på promenad med Alwa och mamma två gånger. Andra gången var för att hon tappade nycklarna nånstans på vägen så fick krypa omkring i snön tills jag hittade dom haha! Efter fet skottade vi i typ en timme och på kvällen var det innebandy som var en superkul! Nu ska jag ta en långdusch och sen sova för imorgon är det jobb som gäller.

Likes

Comments

Idag har det varit en riktig innedag, typisk lovdag bara. Har mest legat i soffan och städat lite i huset, har även beställt hem lite småsaker från cocopanda som förhoppningsvis kommer hem i veckan. Ska inte göra något speciellt fram tills senare ikväll för då är det innebandy!

Likes

Comments

Hemkommet idag, bokstöd från Åhléns och lite böcker från adlibris! Har letat bokstöd nu ett tag men har inte hittat några som passat men tror att dessa ska bli väldigt bra!

Likes

Comments

Måndag igen och en vecka kvar av lovet! Har precis gått med Alwa så nu ligger vi i soffan och kollar på Grey's anatomy och bara har det bra. Sen kommer pappa hem som har hämtat ut lite böcker och bokstöd som jag beställde förra veckan, sen är det klart i rummet!

Likes

Comments