Nytt läkarbesök + ny diagnos?

Heeej nii!!
I skrivande stund sitter jag på jobbet (känns som jag alltid skriver så men de är ungefär så de alltid är). Idag är det väldigt mycket på jobbet eller egentligen hela den här veckan såhär innan jul och paketen är en mardröm.
Annars idag så mår jag hyfsat bra. Känner mig riktigt trött och bara typ ”känslolös” idag, bara allmänt trött i både huvud och kropp. Jag längtar verkligen så mycket efter ledighet nu.

I måndags var jag hos läkaren igen som jag skrev tidigare. Va inte alls där länge och gjorde inget speciellt egentligen. Han berättade nu att han inte va säker på att RA är diagnosen han vill ge mig utan nu funderar han på andra. Han sa tidigare att RA var diagnosen han ville sätta. Det är fortfarande en reumatisk sjukdom jag har menförmodligen någon annan typ. Var ju skönt att ha fått en diagnos på det sättet att man vet vad det är men nu känner jag återigen att jag inte vet. Jag ska få testa ny medicin, biologiskt läkemedel, vet faktiskt inte riktigt vad de innebär eller vad det är men ska börja med de framöver. Så då ska jag testa de i 3-4 månader innan jag får mer svar och det känns ändå så segt. Jag är absolut mycket bättre i hela kroppen jämfört med då jag sökte hjälp men jag kan fortfarande inte träna riktigt som jag vill och är fortfarande begränsad och det är jag sååå less på. Vill vill vill bara kunna träna, stretcha och bara göra allt som vanligt.

Tog lite mer blodprover, känns som jag gör det helaaa tiden nu och ska göra det imorgon igen.

Nu ska jag snart back to work igen såå pusss och hej!

#reumatism #nouwinfluencer

Love and kisses -W

Gillar

Kommentarer

almaavila
almaavila,
❤️❤️❤️
nouw.com/almaavila

Instagram @wilmasjolen

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Snapchat
  • Twitter