Slukad av Lågorna- Emma Simu

Tack för recensionsexemplaret!!

🌟🌟🌟🌟🌟 av 5

Om boken:

Författare: Emma Simu

Titel: Slukad av lågorna

Förlag: Simusdotterförlag

Del i serie: 1

Antal sidor: 608

Handling:

"Människorna i bygden är rädda för Rachael, vars enda önskan är att passa in. Hon är annorlunda, farlig och besitter förmågor utöver det vanliga.

Hon är en hidonit.

Efter en fysisk konfrontation med sin alkoholiserade pappa ger hon sig av för finna sin plats i världen. Rachael gör vad hon kan för att lämna det förflutna bakom sig, men polisen är henne på spåren och hon står vid ett vägskäl.

Ska hon leva anonymt för resten av sitt liv?
Eller ska hon våga slåss för sin frihet?"

Recension:

Oj vad den här boken överraskade mig! Slukad av lågorna är en imponerande debut som verkligen är ett nöje att få läsa! Jag älskade hur man verkligen fick följa med Rachel på hennes långa resa. Det händer mycket som håller berättelsen rullande men inte för mycket att det är överväldigande. Dessutom gillar jag Rachel skarpt, hon är en väldigt välgjord karaktär! När man läst klart boken blickar man tillbaka och tänker "wow, vilken resa det varit!" Det enda negativa jag har att säga om boken är att jag tycker den skulle tagit slut då hon brände upp brevet, resten av sidorna kunde hellre vara med i uppföljaren. Annars så rekommenderar jag VERKLIGEN den här boken!

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer