Skrivuppdatering/Nanowrimo sammanfattning

Nu är november förbi och NaNoWriMo över för i år. I år var första gången jag var med och jag är faktiskt ganska nöjd! Självklart gick jag ifrån min planering (typiskt mig) och skrev på annat än vad jag hade tänkt haha.

Planen från början var att jag skulle skriva klart en steampunkt och en grimdark novell. Men när jag fick reda på att min novellserie ska bli utgiven blev jag så taggad på att skriva klart den! Så under november nu skrev jag klart del två och påbörjade del tre.

Förutom att skriva på Elementens Hjärta så började jag skriva på en steampunkt novell som jag kallar "Järnfödd". Men eftersom den inte är min första prio just nu får vi se om jag hinner skriva klart den innan deadline i februari. Jag redigerade också klart min novell "Luna" som jag skickat in till tävlingen! Sist men inte minst skrev jag 3 nya dikter, inte alls i närheten av mitt mål av 10 men iallafall något! 😂

Totalt så har jag skrivit 11 625 ord under november.

Det bästa med NaNoWriMo har faktiskt varit det nya umgänget av författare som jag skrivit med under månaden! Det har varit så otroligt roligt att få prata med folk som har samma mål och ambitioner som mig och vi har konstant peppat varandra. Underbart!

Jag har sätt att det även finns något liknande till våren, fast där sätter man sitt egna mål. Och har jag inte fullt upp då vore det kul att vara med på det! Men jag ser redan fram emot nästa års Nano, och då funderar jag på att ta tag på riktigt med mitt bok manus 😉

Hur har det går för er under NaNoWriMo? 📚

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer