SKRIVUPPDATERING

Hej! Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera om mitt skrivande här. Så nu tänkte jag köra en uppdatering på allt så ni får lite koll på vad jag egentligen håller på med haha. Jag funderar på att börja införa en "skrivdagbok" här på bloggen då jag uppdaterar varje gång jag skrivit något, vad jag gjort då och på vad osv. Låter det som en bra ide?

Fantasy roman - Kom precis på att jag tror inte att jag har presenterat arbetsnamnet till min bok?? Iallafall, arbetsnamnet är, *trumvirvel*, "Drakresan"! Arbetet med boken har gått rätt så segt hittills tyvärr. Men det är för att jag började skriva noveller för första gången! Och jisses vad jag har lärt mig utav det. Jag tror faktiskt att det kommer hjälpa mig supermycket med boken senare! Men några ord har det ju självklart blivit, just nu är det 26027 ord skrivna totalt!!

Elementens Hjärta del 1 - Jag har skrivit klart min första novell!! Och japp ni ser rätt, den har till och med en titel! Det var med hjälp av mina fantastiska testläsare som det namnet blev till. Detta är första delen i en novellserie. Det har varit otroligt kul och lärorikt att skriva om Ledina och hennes vänner. Den har åkt fram och tillbaka från flera testläsare och redigerats flera gånger och blivit SÅ bra tack vare all bra feedback jag fått! Och nu har den vandrat vidare till förlag (!). Detta är en otroligt spännande resa!

Blodstenens arvinge - Är namnet på ytterligare en novell jag skriver just nu på. Det är en fantasy novell med jul tema som ska skickas in till Nohidings förlag novelltävling. Det har varit en utmaning att skriva med julkänsla om jag ska vara ärlig. Speciellt nu mitt under sommaren haha. Men efter några omgångar hos testläsare och redigering så börjar det likna någonting här! Hade varit extremt kul att få vara delaktig i en antologi!

Luna - är arbetsnamnet till ÄNNU en novell som jag skriver på! Detta är en science fiction novell med HBTQ tema som ska skickas in till Simusdotters förlag novelltävling i vinter! Denna har jag stora förväntningar på, tror den kommer bli riktigt bra.. Gäller bara att det man tänker blir detsamma när man skriver!

Whats On Your Mind - I början av året kallade jag den för "Daisy", nu kommer jag ut med den riktiga titeln. En tredjedel av min diktsamling är klar! Plus lite mer... Älskar vartenda ord i den här asså. Jag ska faktiskt skicka in några utvalda dikter till en tävling här snart. Den heter Ortens bästa penna, sök på den! Börjar gå lite i självutgivnings tankar på denna.. Det är inte lätt att hitta ett passande förlag, men jag håller utskick!

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer