Skrivuppdatering 14/9

Förra veckan har jag legat hemma sjuk så har egentligen haft all tid i världen i världen att skriva men min hjärna har varit som seg kola. Typiskt eller hur? På EH del 2 har jag skrivit ca 3 sidor, vilket inte känns som så mycket men det är iallafall något! Har dessutom fastnat lite vid ett väggskäl, men lösningen kommer säkert poppa upp i huvudet en dag!

När jag har haft lite svårt att komma vidare på den har jag faktiskt gått vidare och börjat skriva på min novell "Luna"! Innan har det mest varit lite nerskrivet kladd men nu jäklar är storyn igång på riktigt. Och oj vad rolig den är att skriva! Som ni vet ska den ju skickas in till en novelltävling i vinter. Deadline är 1/12, och planen var att själva novellen ska vara klar senast sista oktober så kan jag ägna november åt redigering. Meen detta kan ju hända tidigare ;)

Iallafall så har jag hittills klarat utmaningen Livet som författare 15 minuter/per dag väldigt bra! Har en skrivstrejk på 14 dagar, vilket inte är så illa ;) Hoppas att utmaningen ska fortsätta gå såhär bra! Har ni inte hört talas om den? Sök på Livet som författare på instagram!

PLUS en ny milstolpe nåd!

Min diktsamling är nu 50% klar (!)

FÖRRESTEN så har omslaget till Jul Igen 2020 släpp idag! Jag lägger upp ett eget inlägg på den här i bloggen så att ni kan se!

Här är länken till novelltävlingen för er som är nyfikna på att kanske vara med! https://simusdotter.se/novellt%C3%A4vling.html

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer