Serandos förbannelse - Nathalie Sjögren

Innehåller affiliate-länkar

Tack för recensionsexemplaret Fantasiförlaget!!
🌟🌟av 5

Om boken:

Titel: Serandos Förbannelse
Författare: Nathalie Sjögren
Förlag: Fantasiförlaget
Antal sidor: 200
Utgiven: 2019-02-23
Finns på språk: Svenska

Handling:
"Från sitt ödsliga slott djupt inne i skogen iakttar Serando byn. En efter en lockar han platsens kvinnor till sig. Hans blodtörst är omättlig och kvinnorna går ett vidrigt öde till mötes. Till slut vågar byborna inte längre lämna sina hem.

Evelina är ingen vanlig kvinna, inte en av de andra. Hon känner att Serando kallar på henne, men hon gör motstånd. I byn möts hon av misstänksamhet. Hur kan hon motstå Serandos lockelse när ingen annan kan det?

Serandos förbannelse är en skrämmande saga om hur sorg föder hat som föder ondska, och om hur kärlek leder till svek som leder till död."

Recension:
Denna boken är perfekt att kurra ihop sig i soffan med, under en mörk höstkväll. Den bjuder på en generös mängd spänning samtidigt som den visar mycket mer såsom mystisk kärlek och hur en djup och mörk sorg upplevs. Den är perfekt om man vill ha lite extra spänning i sin vardag. Man får träffa många nya karaktärer som Sjögren målar upp en bra bild av. Dessutom har hon skapat en mysig by som gör att man enkelt kan försvinna in i en annan värld. Samtidigt som hon skriver på ett mystiskt och lockande sätt skriver hon även lättläst vilket gör att Serandos förbannelse passar perfekt till de yngre läsarna.

Här hittar du boken: Bokus

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer