Sammanfattning av Nyårssprinten

Vid nyår var jag gästvärd för ett läsmaraton som heter Nyårssprinten. Där hade jag en livesändning där jag pratade om mina favorit böcker 2020, vilka nya böcker jag ser fram emot 2021 och vilka jag har på min TBR. Livesändningen finns sparad på deras instagram om du vill kolla på den! Bara att söka på Nyårssprinten. Följ dem gärna för att vara med på nästa fantastiska läsmaraton! 😊

Förutom som gästvärd deltog jag även i läsmaratonet! Det var en riktigt rolig vecka, fylld med bildutmaningar, vinster, lässprintar (man läser tillsammans) och många livesändningar!

Dem hade flera läsutmaningar (som var frivilliga) som jag valde ut en bok för varje en. Här har ni läsutmaningarna samt min TBR:

Läs en bok om julen: Midvinterköld av Alice Ekström

Läs en sjuk bok: Drakviskaren av Lovisa Wistrand (tolkningsfri, så tolkade denna som en sjukt tjock bok haha)

Läs en bok med illustrationer: Cthulhu vaknar av HP Lovecraft

Läs en bok under 35 sidor: Sommarmystik av Emelie Kempe (novellantologi)

Läs när du är i rörelse: Den röda pyramiden av Rick Riordan (som ljudbok när jag körde)

Läs på en tidpunkt du normalt inte läser: - (brukar läsa när som jag har tid på dygnet haha!)

Läs en bok tillsammans med någon: Mörkt Paradis av Maria Hernius tillsammans med Drömmarnas Bokklubb

Här är en sammanfattning på min läsning:

Jag läste ut Mörkt Paradis och Midvinterköld!

Cthulhu började jag med men avslutade tyvärr inte för jag upplevde den tråkig. Men funderar på att plocka upp den igen, vem vet, kanske slutade jag läsa precis då det skulle bli spännande?

Drakviskaren hann jag påbörja och tyckte verkligen om den! Läser vidare i den just nu 😍

Sommarmystik hann jag läsa en novell i bara tyvärr. Jag hade gärna velat läsa ut den då det var längesedan jag påbörjade den men det kommer!

Just nu har jag lyssnat på ca 10 h av Den röda pyramiden (ca 6 h kvar).

Och det bästa avslutet! Så vann jag en vinst! 😍 Ett fantastiskt fint bokpaket som innehöll boken Eden av Monica Sabolo, ett härligt te från Visby, en superfin booksleeve från MadeByMauden (finns på instagram) och ett jättefint bokmärke! Bokmärket bytte jag med supersnälla Mari, jag som älskar kaktusar!!

Tack snälla Nyårssprinten som skapade ett sånt fint läsmaraton och tack för att ni bjöd in mig! Och tack till alla runt om 😍

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer