Sammanfattning av FantastikAThon sommarmaraton

September är här och det betyder att FantastikAThons sommarmaraton är officiellt slut. Vilket känns otroligt tråkigt men samtidigt får vi trösta oss med att tjejerna säkert ordnar något höstmaraton med 😉 Det har varit otroligt kul att delta i alla kreativa läs- och bildutmaningar, få massor av tips och se fantastiska livesändningar (ett STORT plus att dem sparat alla så man kan se de när som).

I början av sommaren var jag såå orolig och lite stressad över hur många böcker jag skulle hinna läsa i sommar. Men jag bestämde mig att jag läser de jag känner att jag hinner och bockar av de utmaningarna som går. Och resultatet blev 9 böcker totalt! (plus en massa noveller) Tre utav dem var ljudböcker. Jag tror faktiskt att detta är ett nytt rekord för mig? Det låter otroligt mesigt men jag försöker hela tiden stå emot att jämföra mig med andra som det känns läser typ 100 böcker på någon månad typ?? 9 st är ändå bra för att ha jobbat hela sommaren med.

Här är listan på de böcker jag har läst i sommar:

1. Livstjuvarna av Linda Andersson

2. Maskeradnatten av Alice Ekström

3. Betonghjärta av Emma Simu

4. Röda Ögon - Reisa av Emelie Kempe

5. Röda Ögon - Maght av Emelie Kempe

6. Älvkorset av Jenny Töredal

7. Rör mig inte av Tahereh Mafi (ljudbok)

8. Trollbunden av Margit Sandemo (ljudbok)

9. Häxjakten av Margit Sandemo (ljudbok)

10. En andra chans av Emelie Beijer (novell)

11. Novellserien Tumanako av Eva Holmquist (4 noveller)

12. Godmorgon segrare av Eva Holmquist (novell)

Totalt avklarade läsutmaningar: 40

Vann dessutom två böcker från dem!
De ursprungliga av Cecilia Larsson Kostenius
Stjärnfödd av Maria Wälsäter

Det har varit extremt kul att delta i detta sommarmaraton och det har gett mig så mycket motivation till att fota och läsa! Tack återigen för det fantastiska initiativet till att göra detta. Och nu taggar vi på en fantastisk bokhöst! 😍

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer