Mellody Looh födelsemärket - Gabriella P. Kjeilien

🌟🌟🌟 av 5

Om boken:

Författare: Gabriella P. Kjeilien

Titel: Mellody Looh - födelsemärket

Förlag: Seraf förlag

Del i serie: Del 1 i serien Mellody Looh


Handling:

Vad gör du om du en dag får lära dig att du inte är den du trodde ... och den du egentligen är kanske inte är den du vill vara?

Märket på Erikas hals har alltid fått henne att känna sig annorlunda. När hon får veta att jorden inte är hennes hem och återvänder till planeten Lavida, en planet befolkad av varelser hon bara trott fanns i sagorna, hoppas hon på att äntligen få passa in. Men trots att hon har formskiftarnas märke verkar det inte vara det hon är. Krafterna hon bär inom sig är allt för mörka. Dessutom dras hon till en av de förvisade vampyrerna.

Hon kastas in mitt i en uråldrig strid mellan ont och gott där det är svårt att skilja vän från fiende, med ett öde som väger tungt på hennes axlar. De vill att hon väljer sida. Ett val som visar sig vara svårare än hon trott.


Recension:

Det tog ett tag innan man kom in i handlingen och det var inte så många spännande plot twist förrän mot slutet. Men efter ungefär halva boken började jag gilla karaktärerna och handlingen, speciellt eftersom då fick man reda på mer! Detta var författarens debut och det har nu kommit en nyutgåva på denna boken som ska vara omarbetad en del. I framtiden kommer jag läsa nyutgåvan och se om den fastnar mer. Även fast detta inte blev än av mina favoriter ser jag fram emot att läsa nästa bok i serien.

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer