Maskeradnatten - Alice Ekström

Tack Seraf förlag för recensionsexemplaret!

🌟🌟🌟🌟🌟av 5

Om boken:

Titel: Maskeradnatten

Författare: Alice Ekström

Förlag: Seraf förlag

Del i serie: 1

Antal sidor: 358

Handling:

"Välkommen till Shuzia!
En stad av spel, masker och möjligheter.
När Rita Karzin, även känd som Kvinnan med tusen ansikten, får i uppdrag att lönnmörda rikets tyranniske kung inser hon att hon kan använda det till sin fördel. Det finns nämligen något i den kungliga skattkammaren som hon vill ha, något som bara drömmare och idioter skulle riskera sitt liv för. Det skulle kunna leda henne till ofantliga rikedomar lika gärna som rakt in i dödens käftar.

Till sin hjälp har hon fyra kumpaner som alla har sina egna anledningar till att fullfölja uppdraget. Trots att de hatar varandra av hjärtans lust måste de lägga sina liv i de andras händer för att nå sitt gemensamma mål. Men kan de lita på varandra?
Allt har sitt pris. Ingenting är gratis."

Recension:

Maskeradnatten är en av årets mest fartfyllda och bästa fantasybok! Jag föll verkligen för alla karaktärer i boken och jag älskade den extra touchen av humor som boken har. Handlingen i boken är väldigt genomarbetat och fylld med spännande plotwists. Huvudpersonen Rita Karzin är en häftig karaktär som det ska bli väldigt spännande att följa i resten av serien, som jag hoppas kommer snart! Det som jag saknar i boken är en liten mini ordlista längst fram bredvid klanerna. Men det jämnar ut sig eftersom boken innehåller såna fantastiska illustrationer! Maskeradnatten hamnar verkligen bland favorithögen hos mig!

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer