Haell - Lilly AE

Tack Lilly för ett recensionsexemplar av din fina bok!

🌟🌟🌟 av 5

Om boken:

Titel: Haell

Författare: Lilly AE

Förlag: BooksonDemand (sjÀlvutgivning)

Utgivningsdatum: 2019-08-05

Antal sidor: 288

Finns som: HĂ€ftad


Handling:

"

"Du intresserar mig", sade den underliga mannen utan att lyfta blicken frÄn glaset. Rösten var skrovlig, trasig och han pratade med en korthuggen brytning som gjorde det svÄrt att förstÄ vad han sade.

"Gör jag?" frÄgade hon och sneglade pÄ sÀllskapet som satt vid bordet intill.
"Det gör du", sade mannen lugnt. "Du Àr ovanlig, vet du det?"
Hon lade huvudet pÄ sned. "PÄ vilket sÀtt dÄ?"
"Åh, pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt, sha'na. Det Ă€r inte mĂ„nga mai'sheh i de hĂ€r trakterna. Ni brukar dödas vid födseln ..."

Som halvdemon Àr Haell hatad av mÀnniskorna i trakten, men nÀr hon ovÀntat mÄste lÀmna tryggheten i förÀldrahemmet visar det sig att det faktiskt finns mÀnniskor dÀr ute som accepterar henne trots hennes blandade hÀrkomst. Men det visar sig ocksÄ finnas de som Àr besatta av den ...

En historia om vÀnskap, kÀrlek, svek och om att hitta en plats för sig sjÀlv i en vÀrld dÀr man inte alltid Àr vÀlkommen."


Recension:

Lilly AE Àr en lovande talang som hon visar tydligt i sin debutbok Haell. Hennes bok Àr en spÀnnande och mysig resa som aldrig blir riktigt trÄkigt eftersom det hÀnder nÄgonting hela tiden. Det var ocksÄ en perfekt blandning av vÀnskap och kÀrlek. NÀr man lÀste klart lÀmnade boken en nyfikenhet pÄ vad som ska hÀnda hÀrnÀst. Jag lÀngtar ivrigt pÄ uppföljaren för att se hur allt utvecklar sig och vad för nÀsta Àventyr Haell fÄr följa med pÄ. En förvÄnansvÀrt bra bok!
Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer