Ensamvarg - sara dalengren

🌟🌟🌟🌟🌟 av 5

Om boken:

Författare: Sara Dalengren

Titel: Ensamvarg

Del i serie: Del ett i serien Flocken

Förlag: Seraf förlag

Utgiven: 2018-07-27

Antal sidor: 270


Handling:

" Jonathan Àr en skepnadsskiftare pÄ flykt undan flocken som dömt honom till döden. Vad han har gjort för att förtjÀna sin dödsdom vet han inte. Hos Miriam finner han en fristad, men vÄgar han tro pÄ en framtid eller kommer det förflutna att hinna ikapp honom?

Miriam Àr thrillerförfattaren med smak för det makabra, vilket har haft en förödande effekt pÄ hennes kÀrleksliv. Hon lever ensam, omgiven av HökensÄs skogar, med nÀr hon tar sig an en skadad frÀmling förvandlas hennes lugna lantliga tillvaro drastiskt.

Jonathan Àr en skepnadsskiftare pÄ flykt undan flocken som dömt honom till döden. Vad han har gjort för att förtjÀna sin dödsdom vet han inte. Hos Miriam finner han en fristad, men vÄgar han tro pÄ en framtid eller kommer det förflutna att hinna ikapp honom?

Ensamvarg Àr en spÀnnande och humoristisk romance om att hitta kÀrleken trots att man inte Àr som alla andra. "


Recension:


AlltsÄ.. wow! jag föll verkligen för den hÀr boken hÄrdare Àn vad jag trodde. Den var i perfekt lÀngd och berÀttelsen var mer Àn perfekt. Den hade flera spÀnnande plot twist, en fantastik kÀrlekshistoria och ett spÀnnande Àventyr. Dessutom Àr det första gÄngen som jag lÀste en bok som innehöll flera perspektiv under ett kapitel som inte gjorde mig förvirrad nÀr jag lÀste. Det var verkligen en bok som var svÄr att lÀgga undan. Nu har jag Àven insett att jag Àlskar paranormal romance! Kan knappt vÀnta tills jag kan börja lÀsa bok tvÄ.

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer