En liten uppdatering..

Nu var det ett tag sedan jag la ut något här och det är för jag har inte riktigt kommit in i "bloggandet" helt och har än inte riktigt lärt mig att kombinera det med vardagen. Jag försöker dagligen balansera med två jobb, skola, blogga, läsa böcker, vara en superbra moster, syster och flickvän och samtidigt hinna träffa mina vänner och kära som drar i en hela tiden! Och självklart, så har jag min roman på det.

Så man kan säga att jag har många bollar i luften, och det kan vara stressigt men samtidigt är jag en sån som gillar att ha mycket att göra och att aldrig vara stil. Det gäller bara att lyckas balansera denna vågen på ett sätt så att det blir mer kul än stressigt. Därför har jag valt att ta en "mjukstart" med min blogg. Jag försöker sakta men säkert lära mig hur man bloggar genom att läsa andras fantastiska bloggar och jag försöker lägga mycket tid på att läsa böcker som jag kan göra recensioner på. Så om ni tycker jag är oaktiv, va inte oroliga och ha tålamod! Jag har inte slutat blogga jag försöker bara lära mig att balansera allting. 😉

Men nu har jag en fråga till ER som har en egen bokblogg! Har ni kommit på några tips och råd som jag kan behöva som nybloggare? Eller synpunkter på något jag ändra på? Hur gör ni för att "balansera" upp allting?

Super tacksam för alla de lilla till stora råd jag får! Ha en härlig höstdag! 💙

Läser just nu..

Just nu läser jag Hasselskogen av Melissa Albert. Är ungefär halva boken in och spänningen stiger för varje kapitel som går! Vad läser du?

ORdmål completed!!

Som ni kanske sätt så skriver jag på en egen roman. Och för någon vecka sedan nådde jag mitt första delmål på 15 000 ord!! Egentligen är det inte så mycket om man tänker på hur mycket ord andra skriver men jag tycker det är viktigt att man sätter små delmål här och där för att hålla motivationen uppe. Det är viktigt att stanna upp ibland och ge sig själv beröm har jag märkt. Nu satsar vi på 20 000 ord!

Nanowrimo

Idag börjar NaNoWriMo! Hur många av er är med och vad är ert mål?

Jag kommer inte vara så delaktig i det iår och det är för att jag lärde mig nyss vad det var för något! Dessutom känner jag att jag behöver mer planering för det för att hålla igång allt annat också. Juste nu har jag tyvärr inte tid att sitta och skriva konstant vilket är faktiskt väldigt synd för det är något jag väldigt gärna behövde. Utan jag får fortsätta i mitt tempo så kanske jag kan ta en egen månad när det passar mig.

Men! Jag är supertaggad på se hur det går för alla andra under månaden! Så alla gå in och lägg till mig på https://www.nanowrimo.org/, jag heter wilmasjokvist. Eller lämna en kommentar vad ni heter så lägger jag till er!

Lycka till alla ivriga skribenter där ute! Jag hejar på er alla! 📝

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer