DRÖMMARNAS BOKKLUBB

SPRILLANS NY FANTASY BOKKLUBB

Nu avslöjar jag äntligen det hemliga projektet jag har jobbat på ett tag.

Idag öppnar jag upp den sprillans nya fantastik bokklubben Drömmarnas bokklubb!

Är du en draktämjare, hemlig älva eller bara en drömmare? Oavsett vad så är du välkommen. Denna klubben är för dig som älskar fantasy.

Jag valde att skapa denna bokklubben för jag tycker det finns alldeles för få bokklubbar i Sverige som bara har inriktningen Fantasy/Sci-Fi. Jag ville vara med i en samlingsplats för fantastiknördar, så jag skapade en.

Vårt motto är "nya stöttar nya" - alltså, vi som är en nystartad bokklubb stöttar och hjälper författare som ger ut nya böcker. Vi vet alla att det är tufft att vara författare i dessa tider, så nu ser vi till att hjälpa varandra samtidigt som vi får njuta av fantastik ny fantasy!

EXKLUSIVA RABATTER FÖR MEDLEMMAR

Som medlem kan man få exklusiva rabatter som är framtagna för just den här klubben. Dessutom kommer ni få massor av fantastiska tips på böcker, få full koll på det nyaste inom fantasy, exklusiva livesändningar och såklart, många nya bokvänner.

Bokklubben är tillsvidare digital och vi pratar och skriver tillsammans på en plattform som heter Discord. Den finns både som app på mobilen och att ladda ner på datorn. Det är superenkelt och går snabbt att registrera sig! Nedladdningslänk här nedan:

När du sedan har skapat en konto där använder du en speciell kod för att gå med i bokklubben. (Tryck på Gå med i server) Koden är:

https://discord.gg/F7RuCmD

Planen är att i framtiden ska det anordnas olika bokträffar men det får vänta till det är mer stabilt i samhället. Om det blir till vintern eller våren går inte att säga. Tills dess får vi helt enkelt vara moderna 😎

CZENTES OMEGA

Som ni alla har säkert sätt har ju Anna Jakobsson Lund nyligen släppt den efterlängtade uppföljaren till Czentes Omega, Stanos Volta. Därför kände jag att det var självklart att vi skulle köra ett race på detta. Första boken i bokklubben är alltså CZENTES OMEGA! Du får självklart vara med och delta oavsett om det är första gången eller tredje gången du läser den, om du redan har påbörjat eller redan har läst den. Oavsett så är alla medlemmar välkomna att delta i bokdiskussionen senare.
Nästa månad kör vi STANOS VOLTA!

Det betyder alltså att medlemmar i bokklubben kommer få rabatt på serien/böckerna. Läs mer om det på Discord kanalen.

Mer information hittar ni sedan på Discord!
Håll koll både där, här på min blogg och på min Instagram efter nyheter.
Men nu tar vi och läser en massa fantastiska böcker!! 📚

För samarbeten maila mig på [email protected] eller skriv till mig på Instagram (@wilmasjokvist) 🖋

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer