Blodsten - Li Ekman

InnehÄller affiliate-lÀnkar

Tack för recensionsexemplaret Everlasting publisher!

🌟🌟🌟🌟av 5

Om boken:

Titel: Blodsten - berÀttelsen om Inigo Jones
Författare: Li Ekman
Förlag: Everlasting publisher
Antal sidor: 408
Utgiven: 2019-06-18
Finns pÄ sprÄk: Svenska
Format: ebok, hÀftad

Handling:

"NÄgot vÀxer inuti Inigo Jones bröstkorg, nÄgot som legat latent och bara vÀntat pÄ att fÄ bryta ut. Hon vill inte vara annorlunda. Bara passa in och vara som alla andra. Nu gÄr det inte lÀngre att slÄ ifrÄn sig de mÀrkliga saker som sker omkring henne.


Inigo drivs till att fatta ett beslut som leder henne till Högklint och en grotta som varit dold för omvÀrlden. Grottan bÀr pÄ en hemlighet, en vÀrld som Àr sammanflÀtad med hennes eget förflutna och som nu stÄr pÄ grÀnsen till inbördeskrig.

Inigo ansluter sig till rebellerna och mÄste snabbt anpassa sig till sitt öde. Om hon inte lÀr sig att kontrollera krafterna hon bÀr pÄ kommer det att fÄ förödande konsekvenser."

Recension:

Detta Àr en förbryllande bra berÀttelse. För att vara debutant skriver Ekman pÄ ett sÀtt som fÄr det att verka som proffesionellt. FrÄn början till slut innehÄller boken spÀnning, mÀngder av plot twists, komplicerad kÀrlek och vÀnskap och det bjuds pÄ mÀngder av olika kÀnslor. Blodsten Àr en gömd guldbit som förtjÀnar mer uppmÀrksamhet.

HÀr kan du köpa boken: Bokus

Wilma Sjökvist

Gillar

Kommentarer