Hej alla! idag har vi varit i visby och handlat presenter till min storasyster som fyller år imorgon. Så imorgon ska vi åka till kneippbyn men det får ni veta mer om då. Vill också informera er om att två dagar åker jag hem och då ska jag på en cup typ fyra dagar så då blir det tyvärr inga inlägg. men efter ska jag försöksa lägga upp en inlägg om cupen och hur det gick. Men hoppas iallafall ni haft en bra dag så hörs vi imorgon puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla! idag åkte vi på förmiddagen till tofta gården och badade i poolen på bilden. Sen åt vi lunch där och badade lite mer. sen åkte vi hem vid typ kl 15. när vi kom hem så chillade vi och hoppade studsmatta. Sen hade morfar lagat ribs så vi gick till honom och åt middag. det var super mysigt! det var hela dagen. Men om ni undrar så är jag här på gotland med mina små kusiner som har ett hus, sen med mormor och morfar som har ett hus och min familj som har ett hus. Om ni undra vad det är på sista bilden så är det en låda vi planterar i tog bilden för att jag behövde en till bild. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imogron puss!

Likes

Comments

Hej alla! Idag har vi gjort väldigt mycket. Vi har badat i havet och ätit lunch där, och sen har vi varit hemma och chillat och hoppat studsmatta, och sen på kvällen åkte vi till en strand typ och åt middag och badade det var super mysigt. Idag har det varit så sjukt varmt men som tur var brände jag mig inte på stranden. Imorgon ska det regna så vet inte vad vi kommer göra då men det får ni se imorgon kväll. Hade tänkt att försöka lägga ut ett inlägg varje kväll i sommar men säger ingen speciell tid för det kommer vara lite olika. Men hoppas iallafall att ni haft en bra dag och att ni inte blev uttråkade av min långa text vi hörs imorgon🌸

Likes

Comments

Hej alla! idag har jag först åkt båt kl 7 på morgonen till gotland och sen åkt in till visby och firat midsommar. I visby dansade vi kollade på massa blommor. Men iallafall imorgon tror jag vi ska bada elr nåt det ska iallafall bli sjukt varmt typ 25 grader så det blir skönt. Men hoppas iallafall ni haft en bra dag så hörs vi imorgon puss!

Likes

Comments

Förlåt för jag inte lagt ut något men har liksom inte haft något att blogga om. Men jag tänkte börja blogga när jag åker till gotland. Jag åker ditt om några dagar så håll ut!

Likes

Comments

Välkommen till min blogg här kommer ni mest få se bilder från min vardag och även lite text men som sagt mest bilder. Här är iallafall här är några bilder från sigtuna som jag var i idag!

Likes

Comments