Postad i: musik

Jag har inte så mycket sommarplaner i år men jag har fått turen att få gå på två konserter som jag längtar ihjäl mig till!
Min bästavän fick tag i Coldplay biljetter + ståplats till så jag är såklart överlycklig. Vi har letat efter biljetter ett tag så skickade hon att hon hade fått tag i två st biljetter till oss! Deras musik är så jäklans bra och deras konserter är ju magiska så nu taggar jag inför detta!

Även den 28:e juli så ska jag även gå på Håkan Hellströmoch har även ståplats här med.
Coldplay och Håkan är ju två helt olika musikstilar och har två helt olika konserter så detta ska bli riktigt ballt att gå och kolla på.
Jag gick på hans konsert förra sommarn också och jag kan säga att den slog Justin konsert så mycket.
Håkan är sig själv på scenen, han har inga bakgrundsdansare och skit utan man ser verkligen att han bara njuter på scen och likaså gör jag.
Får bara gåshud när jag tänker på konserten för den var så så så bra.
Även fast man inte gillar Håkan så kan jag lova er att man kommer sjunga med i låtarna för hans konserter är fasiken det bästa jag vart med om.

- Det finns två sorters människor. De som älskar Håkan Hellström och de som inte har någon musiksmak -

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: insperation

Guud! Det har verkligen kommit in så snygga bikinis och även grymt fina baddräkter på NA-KD. Sitter här i min säng och drömmer om varmare tider, men i helgen har det vart så varmt här i Kungsbacka, så nu när pengarna väl trillat in på kontot så tänker jag nog passa på att unna mig någon snygg bikini nu till sommarn. ( några av mina favoriter just nu!)

Måndag imorgon och det är mindre kul. Men det är BARA 18 dagar kvar tills jag går ut högstadiet, och jag är både nervös och peppad inför vad gymnasiet har att erbjuda!

Ha en fortsatt fin söndag<3


Likes

Comments

Hej!

Nu är jag tillbaka, efter väldigt lång tid. Jag vet inte varför jag slutade blogga, men huvudsaken är att jag har tänkt att börja igen.

Sedan vet jag inte hur länge jag kommer hålla på, men hade tänkt att ge det en till chans. Så här är jag.

Jag kommer förmodligen ha tagit bort alla mina gamla inlägg när ni läser detta. Men det är bara för att jag vill ha en ny och ren start utan massa slöa inlägg.

Hoppas jag fortsätter längre med bloggandet och att inläggen blir bättre!

Kram

Likes

Comments