Okej Januari 2017. Börjar självklart året med ett obligatoriskt besök på kebaben första januari, vad annars äter man den dagen? ( Fortsätter sedan året med att ta tag i "new year, new me" (som dessutom resulterade i ETT gymbesök för att konstatera att det verkligen inte var min grej..) Sätter aldrig min fot på ett gym igen! Skickade även in en ansökan till ett litet extrajobb då jag inte alls hade fullt upp i skolan redan (?)

Februari- Dammade av drillstaven och satte mig på tåget för lite showdrill i Linköping. Gick även det åt h*****e precis som det där med gymmet. Åkte även på sportlovet till Åre (tror jag) med kompisarna för att åka lite snowboard (för första gången i mitt liv!!!) och wow, snowboard slår skidor alla dagar i veckan, verkligen !!!

Mars och det enda som egentligen hände var väl att jag blev ett år äldre. Annars var mars, som vanligt, en sån där månad då man bara går i skolan och i princip pluggar ihjäl sig:)

Att det här är ända bilden i min snap från April förklarar väl endast att jag åt mycket skräpmat? Att både mamma och pojkvän fyllde år denna månaden var tydligen inte lika viktigt som bk (?)

Maj och jag umgicks denna månad mest med mina kompisar. Tappade även pluggmotivationen någonstans här och fick mina två första C för årskurs nio (med facit i hand behövde jag inte ens ha alla E för att komma in på min linje men värt att plugga ihjäl sig ;))

Juni och WOW vilken händelserik månad (och sommar) Jag gick här ut grundskolan, gick den årliga karnevalen (där jag var utklädd till mario cart med tre kompisar? en svamp som åkte bobbycar var jag typ hehe) Det var även i juni midsommar, jag firade två år med min pojkvän och mitt bankkonto gick i konkurs:) Great avslutning på månaden där

Juli- dags för första resan utomlands tillsammans med min pojkvän (och hans familj)!!! Vi besökte väl totalt runt 6 länder (eftersom att vi bilade ner) men vi spenderade våran semester i två av dem, Bosnien och Kroatien. Minns inte antalet dagar men omkring 3 veckor var vi borta och när vi kom hem började juli lida mot sitt slut.

Augusti, tror det är den mest händelserika månaden i hela mitt liv!! Jag hann här börja gymnasiet, nollas, besöka gdansk i polen, umgås med en jävla massa vänner, gå på diggiloo, åt sushi för första gången (DRÖM) och gråta mängder pga den lilla distans som här uppkom mellan mig och min pojkvän då han numer går i skolan (och bor) en timme bort (jävla skit)

Under september månad gick jag mest i skolan, hann även med att besöka Stockholm och ha inflyttningsfest för min bror som numer har flyttat hemifrån även han.

Oktober- halloweenfest samt på g till
Dubai där jag spenderade slutet på Oktober men även början på November tillsammans med min mamma!!!

Spenderade även som sagt en del av november i dubai tillsammans med min mamma. Resterande del spelade jag mest futsal precis som det ska vara i november!!

Firade mest jul och nyår i december, jul med familjen och nyår med vänner, vad annars gör man sista månaden på året?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments