​Hanni kom hem igår efter ett helt år på Nya Zeeland. På NZ hade hon en japansk kompis som hade köpt japanskt godis med dit till henne. Så hade hon med lite hem så jag och Patricia tänkte att vi skulle testa lite (det mesta faktiskt)  Så då gjorde vi det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och Ebba kör "whisper challenge", även fast vi inte fattar varför det kallas så, då vi är väldigt högljudda i större delen av klippet.. Men kul hade vi!

Likes

CommentsJag ska åka som utbytesstudent 15/16, till USA. Jag kommer åka med en förening som heter STS, så i helgen så skulle alla som åker med dem som utbytesstudenter (samma år som mig) ha ett avreseläger (en bit utanför Göteborg, men säger Göteborg för det är coolt) som skulle förbereda oss för vad som komma skall i våran liv på andra sidan Atlanten. Dock var där en liten del som inte skulle till USA, utan till bl.a Japan, Kanada, Frankrike, England, Australien och Nya Zeeland. Men mer än hälften skulle till USA. Under den helgen som lägret varade så hann vi med många saker, inte tala om hur många nya människor man lärde känna!
Vi hade redan samma kväll ett "möte" där några som har åkt som utbytesstudenter året innan oss som berättade lite om deras upplevelser osv. Riktigt intressant!

Dagen efter, på Lördag, så hade vi möte igen men då gick vi igenom lite regler, vad vi kan/inte kan förvänta oss, hur man ska hantera vissa situationer osv. Vi fick också lära oss hur man dansar tre typiska amerikanska danser man dansar på prom, vilket var riktigt kul även fast vi såg ut som riktiga fjollor!
Vi fortsatte dagen med att gå en tipsrunda med frågor om de utbytesstudenterna som pratade första dagen, med frågor om deras berättelser för att se hur bra vi hängde med. Sen bar det av ner mot klipporna vid havet där vi sedan badade och grillade korv och s'mores. När solen hade försvunnit bakom horisonten så gick vi och kollade på Eurovision song contest.

På söndagen så åt vi frukost och packade för att sedan åka in till Göteborg city för att träffa våran föräldrar som skulle vara med på de sista mötet (som var en repris på ungefär allt det vi gick igenom på lägret).

Facts-
~ "bamba" betyder matsal på alla andra dialekter förutom Skånska.

~ Där var ungefär 10 skåningar av de 100 människorna på lägret. Vi var tydligen danskar.

~ Vi fick höra om en kille som hamna i Alaska, tror jag. Skolan låg mitt ute i ingenstans och ett av få ämnen han kunde välja att läsa extra i skolan var grisavling. Intressant.

Det här är mina "huskompisar" Man bodde i olika stugor/hus, och vi bodde i samma.

Hade med kameran dit så det blev ett antal bilder. Detta är under tipsrundan.

Här grillar vi s'mores och badar i havet.

.S'mores är väldigt Amerikanskt, men gott!

​Här har vi hela gänget från helgen. Är vi inte fina i våran riktigt gula tröjor?

Likes

Comments

Har så mycket kläder som jag inte använder så tänkte göra en liten bloppis, (Eller vad man nu kallar det) och se om det hade kunnat vara något. Kommer göra en egen kategori till detta, som kommer komma upp i kategorispalten till vänster. Om det är något ni är intresserade av att köpa så kan ni höra av er till mig på

Facebook: Wilma Ohlsson

Telefon: 0732303016

Melj: Wilmao1@hotmail.com

Plagg 1

Långklänning från H&M

Storlek 36 - Passar 34

Använd 1 gång

Pris: 100 kr


Plagg 2

Klänning från NewYorker

Storlek: 36

Använd ca. 5 gånger.

Pris: 100 kr

Plagg 3

Tröja från BikBok

Storlek: XS

Pris: 40 kr

Plagg 4

Kortärmad tröja från ONLY

Storlek: XS

Använd max 5 gånger

Pris: 40 kr

Plagg 5

Tröja/Linne från ATMOSPHERE (London)

Storlek: 34

Pris: 30 kr

Plagg 6

Tröja/Linne från NewYorker

Storlek: XS

Använd 1 gång

Pris: 40 kr

Plagg 7

Tröja från Lilla Paris ( 2 delar, linne och det övre.)

Storlek: One Size

Pris: 90 kr


Plagg 8

Klänningfrån GinaTricot

Storlek: 34

Använd 3 gånger

Pris: 100 kr

Plagg 9

Tröja från BikBok

Storlek: S

Pris: 80 kr

Plagg 10

Blus från GinaTricot

Storlek: 34

Pris: 40 kr

Plagg 11

Tröja från NewYorker

Storlek: S (Passar storlek M också)

Pris: 50 kr

Plagg 12

Tröja från GinaTricot

Storlek: XS

Pris: 30 kr


Plagg 13

Tröja/linne (kommer inte ihåg vilken affär, men köpte den i London)

Storlek: 34

Pris: 30 kr

"Plagg" 14

Halsband (vet inte i vilken affär jag köpt det)

Pris: 20 kr

"Plagg" 15

Armband (Kommer inte ihåg vart jag köpt detta)

Pris: 20 kr

"Plagg" 16

Ballerinaskor (Vet inte vilken affär)

Storlek 37 (passar 36,5 också)

Aldrig använda

Pris: 40 kr​

"Plagg 17"

Skor (vet inte vilken affär)

Storlek: 36

Aldrig använda

Pris: 40 kr

Likes

Comments

Anledningen till att jag började blogga var för att jag och en kompis, Miriam, utmanade varandra i en bloggtävling. Vi skulle skriva 3 (eller 2) inlägg/ vecka. Den som inte gjorde det blev skyldig den andra en valfri fika. Såklart så förlorade jag.. Men den här fikan vi kämpade för att få, hände aldrig.. (Med andra ord, jag är lat) MEN igår så efter 1 år så hände det. Så jag var ju tvungen att berätta det så jag föreviga ögonblicket med en bild. Så nu har jag fikat på yogiboost för första gången. Intressant.


Likes

Comments

Igår fick jag tillökning i min familj. Köpte dessa Nike Free 5.0 som jag tycker är hur snygga som helst! Köpte dem på sportamore.se och känner ni för att köpa såna så klicka bara på en av bilderna här nedan. Dessa skorna ska jag ha när jag tränar inomhus, då jag redan har ett par jag har ute.

För några veckor sedan så fixade jag ett gymkort på ett gym i Örkelljunga för känner att jag lätt blir rastlös och känner för att träna. Så kommer nog spendera lite tid där nu framöver.

Likes

Comments

Älskar dagar som denna när det är riktig vårkänsla. Stor del av denna dagen spenderades ute i och med att det var så fint väder. När vi väl var ute så tvingade jag upp Ebba och Pierre på min "trähäst" eller "bock" som jag kallar det, som jag tränar voltige på hemma. Fick ta tillfället i akt då detta var en "once in a lifetime"-händelse, så därför filmade jag nästan allt. Allt slutade med ett par spräckta byxor så då var det inte lika kul längre (tyckte vissa) haha. Sen så kom vår granne in till oss och då ville han också vara med på bocken.

Likes

Comments

Throwback till den mest aktiva idrottslektionen någonsin. Vi är ändå rätt duktigt faktiskt !
Likes

Comments

Jag ska göra en uppgift i skolan där man får prata om precis vad man vill i ca. 5 minuter. Så då ska jag prata om hur det är att vara tvilling, eller något sånt. Så tänkte jag ha med lite bilder på mig och Ebba som både visar hur lika vi kan vara men hur olika vi egentligen är.

Så idag sminkade vi oss, klädde oss och fixade håret precis likadant.

Historien bakom denna bilden är sjukt rolig!

vi har 10 sekunder på oss innan bilder tas. Jag springer från kameran och hoppar upp på Ebbas rygg så min puls går upp i 200. Precis när jag *landar* på hennes rygg så spräcker jag mina byxor samtidigt som ALLA knappar på Ebbas tröja går upp där fram. MEN ändå lyckas vi kolla in i kameras när kortet togs.

Likes

Comments