Efter den jobbiga träningen igår så kom framgången idag. Så sjukt bra!
Hon var jättefin, mjuk, avslappnad och energisk. Igår så sa min tränare att även fast hon är pigg så måste jag rida fram henne och det gjorde jag verkligen idag och det gick såå bra! Jag red också mycket travökningar och dom satt super. Galoppfattningar blir bara bättre och bättre och dom kändes bra. Så härligt med en bra träning.
När jag kom till stallet så hade min kompis Ellen köpt en alla ❤️-dag present och det var så gulligt. Vi red tillsammans och hade en mysig kväll i stallet.

Mycket gos med min älskade kille GoGo!❤️❤️💍💍
Älskar dig hur mycket som helst GoGo och jag saknar att rida dig hur mycket som helst. Den dagen som jag kommer få rida dig igen eller bara sitta på din rygg så kommer jag gråta av glädje. Ta vara på alla ridpass för dom kan skada sig så lätt. Bara från en timme till en annan så kan hästen skada sig och med Gogo så får jag inte rida honom på 6 månader och det är jättestor skillnad från att rida honom varje dag.
Snart så är vi igång igen ❤️
Min bästavän, hjälte och kämpe!❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej
Idag så åkte jag till stallet efter skolan och fixade allt till båda hästarna. Träningen med Ora'miss idag gick inte bra. Fast jag vet typ inte vad som gick dåligt egentligen men det bara kändes dåligt. I början så ville hon inte sammarbeta alls så min tränare Linnea hoppade upp och kände igen henne. Hon brukar sitta upp på sina elevers hästar för att känna hur det känns uppifrån ryggen. Jag tycker att det är bra att hon gör det för att hon ska kunna hjälpa en på rätt sätt. Efter att Linnea red Ora'miss så kändes det jättebra och hon var verkligen jättefin. Det gick ändå bra så jag fattar egentligen inte varför jag inte är nöjd men men ❤️❤️❤️
Det var mysigt att fixa med Gogo och jag hoppas att det går bra på kliniken på torsdag 💗 håll tummarna.

Likes

Comments

Här så kommer mina hästars veckoplanering.


GoGo ❤️
måndag:stå
Tisdag:promenad
Onsdag:stå
Torsdag: vi ska till kliniken, håll tummarna för oss
Fredag: promenad eller stå
Lördag: promenad
söndag: promenad eller stå


Ora'miss💜

Måndag: dressyrträning
Tisdag: joggas
Onsdag: tömköra lugnt
Torsdag: en kompis rider henne lugnt åt oss när vi ska till kliniken.
Fredag: dressyr
Lördag: uteritt eller hoppning
Söndag: uteritt eller hoppning


Och på lördag och söndag så ska jag rida min kompis häst Toscana 💕

Likes

Comments

Heej alla ❤️

Min helg har varit bra.

I lördags så hade vi först utsläppet och sen så red jag Ora'miss på banan och det gick bra. GoGo fick en promenad och ryktning såklart. Sen så gjorde jag inte så mycket mer.

I söndags så hade jag faktiskt feber på morgonen. Jättekonstigt... men inget stoppar mig haha ( jag har inte det idag,måndag iaf)
Men mamma red ut Ora'miss och jag fixade med Gogis ❤️❤️❤️
Sen så hjälpte en kompis oss att lasträna Ora'miss. GoGo går ju in själv i transporten men inte Ora'miss men idag så fick vi in henne men vi stängde inte bommen. Nästa söndag så ska vi lastträna igen. Men jag mådde lite bättre på eftermiddagen så då satt jag upp på Fridas häst Toscana och red henne. Hon var jättefin och jag har inte ridit henne förut. Men det gick bra. Jag ska rida henne både lördag och söndag nästa helg med👏🏼 längtar.

Likes

Comments

Hej, vet ni var som hände igår?

Vi va hos mina kusiner och jag tog med mig min iPad till dom. Vi är mat och kollade på mello och myste bara. Men sen så skulle vi åka hem.Och jag var väll tydlingen så trött så jag glömde mina hörlurar, laddar och Ipaden...... Så nu är den hos mina kusiner och dom bor mitt i skogen😅


Så att jag har ingen iPad nu.. Men dom skulle komma runt med den som tur va😊

Likes

Comments

Hej.. Kommer med lite dåliga nyheter här.. Idag hade vi ett tävlingsmöte om vilka hästar vi ville tävla och så, jag vill såklart tävla Buster på ridskolan.

Men Buster är C-ponny och jag är typ 160+ cm.. Och han är 140 hög så jag är ganska lång på han..

SÅ JAG HAR BESTÄMT NU UNDER KVÄLLEN ATT JAG INTE SKA TÄVLA BUSTER NÅGOT MER..

( Om inte laget behöver en C-ponny ryttare då😅 )

Såklart as jobbigt beslut att ta av den anledningen att jag har flygigt av denna ponny VARJE P&J innan vi kom ut på lokala starter. Han kastade av mig hela tiden in i oxrar. Så jag är liv rädd för oxrar hehe.. Och jag vet att jag måste "lämna han" för att han är gammal (20) och har nog gjort sitt på tävlingsbanorna.

Men vi avslutar på topp iallafall!
2:a med laget på UPK, tvåa på hemmaplan och vinst i KM 2016❤️ Så vad kan jag klaga på egentligen?

Han var den snällaste hästen man kunde ha med sig på tävlingsplatsen, han stod och åt gräs medans vi åt fika och kunde stå själv i transporten när vi gick banan eller åt lunch❤️

Första tävlingen nånsin (LD) får vi 0 fel och i LC 4 fel❤️ Bästa ponnyn❤️

Men nu får vi se hur det blir, om det blir Cindy som blir min nya tävlingsponny av ridskolehästarna och så ska Massi såklart få hänga med😊❤️

❤️💫Men jag kommer att sakna att ha med dig på banorna Buster💫❤️

I💗U

Likes

Comments

Hej!
Onsdag idag då:) Alltså är det bara jag som tycker veckan går jättefort?!

Lixom Måndag och nu ba Onsdag? Men iaf börjar jag 09:05 så det blir sovmorgon för mig✌🏽️

Idag hade vi Engelska läxa och Aa gick inte sådär super men...

En bra nyhet är att jag fick E på mitt matteprov och har fått F på dom två senaste... Och 4 C poäng😱😭 Och 6 poäng från ett f*cking D😭😱😂

Och en dålig nyhet är att en i våran klass slog sönder min bilduppgift och gjorde ett stort hål i den så jag fick börja om...

Igår var jag på hoppträning. Gick super Massi var väldigt fin och hoppa allt! Hon brukar annars inte rädda mig när vi kommer tokigt men även om vi kom tokigt så hoppa hon❤️ Världens bästa ponny❤️

Tänkte starta ett konto för bloggen nu❤️😘

Byeeee👋🏼

Likes

Comments

Välkomna till våran blogg!


Jag heter Wilma och är 13 år (fyller 14 i sommar)
Jag heter Wilma Sjöblom och har en egen d-ponny som heter Go Go Boy. Vi tävlar lokal hoppning. Så småningom så kommer ni se oss på dressyrtävlingar med. Men vi har inte börjat tävla lokalt i dressyr än. Men vi tränar o både hoppning och dressyr. Vi tävlar för srk. GoGo har varit min i lite mer än 1 år.
Det som vi tycker är allra roligast och det som vi kommer satsa 2017 på är fälttävlan! GoGo älskar terräng! Han är 17 år och världens snällaste. Just nu så är GoGo tyvärr skadad (hovbensfraktur) så han går just nu bara promenader. Han har varit skadad i 4 månader nu tyvärr. Saknar verkligen att rida honom. GoGo är okänd ras men han är fux med tre vita strumpor.


Jag har även en häst på foder som heter Ora'miss S och är en shageyarab , 9 år.
Hon är lite riden så jag håller på att utbilda henne och hon lär sig jättefort. Men hon är inriden men hon har lite muskler och kondis. Hon har inte hoppat så mycket och kunde inte fatta galopp när jag fick hem henne. Nu så är hon lugnare och mer avslappnad och bättre i ridningen. Ora'miss har jag bara haft i 3 månader. Båda mina är jättesnälla!
Om ni vill läsa mer om just mina hästar så är min egna blogg
Nouw.com/wilmasjoblom♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕ ♕GoGoOra'miss

Ora'miss 💜 GoGo ❤️

Likes

Comments

Hej, välkomna till våran blogg. Jag heter Cornelia, jag är 13 blir 14 i sommar. Jag har foderponny som jag ska börja tävla om vi kommer in i transporten😅Hon heter Maserati MW eller Massi som hon kallas. Hon är ett 9- årigt sto.

Kommer bli super kul att få blogga med bästa Wilma. Jag och Wilma lärde känna varandra via instagram. Jag ville ha en video av henne ( hon hade ett videokonto förr ) där hon sa att hon hade provridit en häst i Tierp där jag bor. Och så var det en häst som jag red väldigt ofta då som heter Spotify, och Spotify står på min ridskola :) Dock så är han väldigt tjurig i hanteringen men han hoppar allt ( förutom vattenmattor😂 ) och är jättefin i ridningen! Men jag rider inte han så ofta jag har kommit ut på en tävling med han ett DM som gick i Uppsala med 4 fel..

Men jag har tävlat en annan ponny som heter Buster som jag vann KM på kom tvåa med mitt lag. Så han har jag lite bättre resultat med.

Men hoppas ni kommer gilla bloggen så får Wilma skriva lite om sig sen😊❤️

Likes

Comments