Heej. Jag har inte varit så aktiv här. Men det händer mycket i mitt liv och jag håller på att fixa det just nu. Och även om det inte syns så är jag "ledsen" på insidan eller vad man säger.

Baii

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej hej. Idag ska jag då göra det här samarbetes inlägget. Och det kommer då handla om dans! Jag kommer länka Emmas blogg lite längre ner där hon också skrivit om dans om vi inte har lagt upp olika tider. Men det här kommer komma upp shemalagt så tiden är inställd på klockan 1. Men låt oss gå in i inlägget.
Jag började på dans 2013/2014. Jag är inte helt säker när jag började men någon av dom åren tror jag. Jag började då på showdans. Min lärare hette Sussana Sterner och hon är min lärare än idag. Jag hade liksom gått på dans innan men det var typ barn dans och det var i skolan. Men det var liksom inte direkt lika kul så jag gick på det i typ 6/1 sen så slutade jag. Men showdansen hänger kvar. Jag går i gruppen "fortsättning" eller vad det heter. Och jag dansar på danshuset i Åkersberga. Jag vet inte hur man ska beskriva showdans direkt men typ mycket jobb med armar och ben. Många olika snurrar,hopp. Det låter som balett men det går jag inte på men vi har några övningar från "balett stilen" om man säger så som piruetter och Pieer. Jag tycker det är väldigt kul med dans och det är verkligen nått jag brinner för. Och jag tror att Emma tycker samma sak. Dans är väldigt viktigt för mig för där kan jag uttrycka mig som jag vill och liksom glömma mina känslor och sånt för en stund och bara ha kul och koncentrera mig på att bli bättre på det jag gör. Vi har olika terminer på våran dans och det är vårtermin och hösttermin tror jag det är. I slutet av varje termin så har vi alltid en uppvisning. Det är då man visar upp sin dans man har gjort under dom 12/13 gångerna man har haft dans. Och det är nog den bästa delen av dansen. Det var nog allt jag skulle säga jag vet inte om jag glömt något eller skrivit saker 2 gånger men det gör nog inget för er.

Emmas blogg: http://nouw.com/fitnessemma

Ha det bäst!
Chiaaaooo

Likes

Comments

Hej hej hej.
Nu har vi kommit fram med samarbetet! Vi ska skriva om dans eftersom vi båda går på dans och liksom älskar dans. Så det är så det kommer bli. Om ni inte gillar det får ni väll kolla på något annat eller bara kolla på inlägget för min skull. Det var bara det jag tänkte säga. Tid och datum kan jag inte säga för det är inte bestämt.


Chiaaoo

Likes

Comments

Ja hej. Jag har nu varit på lager 157 och xxl. Nu ska jag till stadium och Ikea. Men jag måste säga en sak som jag nyss fick uppleva. Det var en kille som satt i en bil och han höll på med mobilen. Och när jag gick förbi bakom då börjar den där jävla bilen köra! Så om jag inte skulle gått snabbt så skulle jag för fan blivit påkörd jag blir så jävla sur på såna människor.

Chiaoo

Likes

Comments

Hej kompisar! Nu är klockan 11 och jag är påväg till lager 157 och xxl. Ska köpa nya basketskor och nån jacka eller något. Bilder på grejerna kommer sen.

Dagens fråga; Brukar du ofta shoppa?

Chiaoo

Likes

Comments

​Hej kompisar. på mitt förra inlägg fick jag en kommentar om ett samarbete. Jag har nu alltså kontaktat henne. och förmodligen kommer vi samarbeta. Vi har inte bestämt något men info kommer lite senare. Hon som kontaktade mig heter ellafall emma. och hon verkar vara super snäll. Det var allt för mig.

Chiaaoo

Likes

Comments

Hej kompisar!
Nu tycker jag att du ska in och följa mina sociala medier.

Instagram - Wilmasskonto
Kik - Wilmanss
Snapchat - Wilmizz_03

Jag kanske inte kommer svara er alla men jag hoppas på det bästa.

Chiaoo

Likes

Comments