Dagens samhälle är totalt värdelös, fler och fler människor får psykiska svårigheter, som ångest, depression, ätstörningar osv. En stor del utav detta beror nog på nutidens höga krav, på allting. Skolan är helt sjukt krävande nu för tiden, helt ärligt, hade det varit som det är nu då lärarna och våra föräldrar gick i skolan skulle vuxna haft bättre förståelse, jag tvivar skarpt på att dom hade haft motivationen uppe och orkat med det. Jag menar,har eleverna jobbigt med ett ämne och betygen sjunker, då är det inte så att man får extra hjälp och mer stöttning, verkligen inte. Nej, för då är man dålig och gör inte det man ska. I dagens skola så kan man verkligen göra 100%,verkligen anstränga sig till 100%, och kämpa till max, tills man verkligen inte klarar mer, men ändå är det aldrig tillräckligt. Proven blir allt svårare hela tiden, och kraven högre, jag förstår varför en extremt stor del utav tonåringar idag lider utav psykisk ohälsa. Orken tar slut. Det gäller alla. Hamnar man efter är det kört. Och trots detta så är det en extrem press till , som gäller överallt, inte bara  i skolan, utan på sociala medier och precis överallt. Skönhetsideal. Man SKA se ut på ett visst sätt, för att passa in. Får man mycket likes blir man mer respekterad på internet, men mer hånad i det verkliga livet. Visst, får man status på sociala medier  får man räkna med hat, eller hur?Man ska ju aldrig få göra någonting bra, utan att på något sätt bli dömd.Förstår ni? I skolan kan man aldrig göra något bra och få beröm, och inte heller på internet. Vuxna förstår inte pressen.

För några år sedan var jag utsatt. Väldigt utsatt överinternet samt i verkliga livet. Jag är dock en rättså stark person, om jag får säga det själv. Jag kan liksom ta hat till en viss del. Men för min del vart det inte bara hat. Har allting utskrivet. Varenda ord. Dom skulle sparka ned mitt huvud i asfalten, spotta på mig, well, vad skulle dom inte göra? Dom samlades för att vänta på mig utanför min skola så lärarna fick ha koll på mig och gå med mig hela dagarna. Detta var på grund utav en vettig anledning, eller inte.Jag är en person som blir vän med folk lätt och syns och hörs en hel del, men det är sådan jag är. Men inte fan ska man behöva stå ut med att folk lägger ut inlägg om hur råttor skall äta upp mitt skinn och liknande. Det var flera år sedan nu, men när en dag varit skit och man lägger sig i sängen på kvällen, då dyker dessa ord upp igen. Det är så jävla fel, alltihop. Jag hade tur, det hade jag. För när precis allt var som värst hade jag en person vid min sida, genomallting. Hon stöttade mig och hjälpte mig mer än hon någonsin kan förstå. Hon var min allra bästa vän i två år, vi var så himla tighta. Men någonting hände.Jag miste henne. Men det är en annan historia. Men hoppas hon vet hur oehört tacksam jag faktiskt är. Jag tror inte att jag skulle klarat av allting jag gick igenom då, utan henne.

Jag skar mig i den perioden, det ångrar jag till viss del nu, men ja. I did. Jag klarade inte mer, jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag struntade i skolan och allting, för jag orkade verkligen inte mer press än den jag dessvärre fick genomlida på internet. Jag skolkade mig genom hela sjuan.Halva åttan. Jag gav upp. Och när jag blev självdestruktiv, då vände folkryggen mot mig, istället för att hjälpa. Dom såg mig som ett emo, och att jag skar mig, det var för att söka uppmärksamhet eller hur?

Tänk på hur ni behandlar folk, gör det. Man glömmer inte,det går inte att glömma. 

Men du? Stay strong. Det blir bättre. Kämpa dig igenom skolan, gör ditt yttersta, men stessa aldrig. Låt aldrig skolan eller sociala medier påverka ditt mående. Det är inte värt det. Ta det som det kommer och gör uppgifterna i lugn och ro. Blocka personer som hatar på dig över internet, bort med allting som försämrar ditt mående. 

Likes

Comments

Fick värsta tanken nyss men.. Åh vad jag vill ha en bebis alltså!
Dom är så himla söta!
Haha, jag får vänta ett tag känner jag men, längtar redan!

Tänkte egentligen bjuda på en fotobomb sedan senaste plåtningen med dropbox vill inte fungera så får försöka göra det ifrån datorn imorgon istället.
Ska även försöka göra ett längre inlägg,
som jag verkligen anser behöver komma ut i denna generationen, där allting är så snedvridet. Ska försöka göra klart inlägget så det kan publiceras här vid 18- tiden imorgon kväll!
(Om allt möjligt i princip, om mobbning, skönhetsideal, ångest, skolpress, well - det mesta som är snedvridet i dagens samhälle.)

Nu ska jag sova, ska upp vid 5.. Trött utav bara tanken!

Sov gott ni! 💓

Likes

Comments

Fick lite bilder sedan senaste plåtningen häromdagen. Vissa var helt okej, andra inte alls okej rent ut sagt haha!
Mitt smink var såå fult, hade verkligen översminkat mig vilket jag ser på närbilderna, usch och fy.
Snart blir det en ny plåtning och så ska jag inte vräka på med sådär mycket alltså! 😹

Bjuder på fler bilder ikväll!

xoxo

Likes

Comments

Idag har verkligen varit en slapp dag. Har verkligen inte gjort någonting vettigt alls, legat i sängen mest hela dagen. Fast det var behövligt. Hade studiedag idag så fick passa på att sova ut då jag inte sovit ordentligt senaste nätterna nu i helgen. Vaknade med extrem huvudvärk när jag väl vaknade, vid 14 tiden, så orkade inte ta tag i någonting så slutade med sängliggare dag hela dagen idag. Imorgon är det skola igen, orkar inte. Ska försöka göra klart mitt examens arbete i svenska nu redan ikväll om jag hinner, såå drygt. Annars får jag göra klart det imorgon.

Lär dock ha rättså svårt för att somna nu ikväll efter att ha sovit bort hela dagen, så får hoppas på att det blir klart redan nu så jag slipper tänka mer på det.

På fredag får jag reda på om jag kommer in på gymnasiet, eller ja, preliminärt intagnings besked. Håller tummarna! Hade varit såå kul verkligen. Rättså nervös dock, men men, ska nog gå bra! Sökte till Rönnowska som första val, i Helsingborg. Sökte fordon/transport, men vet ännu inte vilken inriktning jag ska välja, men man har ju ett år på sig så det är lugnt, som tur är!
Annars blir det en rättså lugn vecka vad jag vet än så länge, skönt!

Börjat kolla på balklänningar nu med, åh så mycket fina där finns. Har sån beslutsångest alltså.. Hittat en favorit dock! Men ska jag kunna ha den mååste jag verkligen sola, annars lär Wilma se ut som ett spöke på balen, haha..

Nu ska jag fortsätta på uppsatsen, så vi får höras mer imorgon!
Godnatt 💓

Likes

Comments

Haft en helt underbar dag!

Kom precis hem och la mig i sängen och började kolla bilder i mobilen, standard när man är uttråkad, där hittade jag så himla mycket bilder på Rolle. Ibland saknar jag honom helt sinnessjukt mycket.
Han var verkligen en häst som satt spår efter sig, har aldrig mött någon liknande fyrbent vän, nånsin!
Han gjorde så mycket för mig, men detta är det rätta för både mig och honom. Det höll inte i längden.
Men men, Rolle mår bra och det gör jag oxå.
Men oavsett vad så är han alltid min bästavän.


❤️

Likes

Comments

Hejsan alla fina 💓

Nu ska jag försöka förklara anledningen till att jag inte bloggar på alldelees föör lång tid!

Jag ska nu (väldigt snart iallafall) äntligen få en ny blogg design! Finally!
Emma Jakobsson ska hjälpa mig med detta, hon är verkligen helgrym, den tjejen!
Hon skulle hjälpa mig med detta direkt hon fick tid och det är jag såå tacksam för!
Kommer garanterat bli riktigt riktigt bra detta!

Jag tänkte börja ta tag i bloggen på riktigt nu och blogga mellan 1-3 gånger dagligen, har lite idéer om upplägg över inlägg. Ett åsikts/historie inlägg varannan dag? Där jag kan berätta saker som hänt mig, eller förklara mina åsikter angående saker & ting.
Ett inlägg om dagen & outfit kanske? Äsch, de märker vi!

Jag blev så himla pepp på allt med bloggen när jag fick besked om att Emma hjälper mig med designen, så extremt grymt, ni kommer definitivt förstå vad jag menar sen.

Nu ska jag upp, fixa mig, sen bär det av mot väla och sen ska jag på kalas!

Igår fick jag skritta på Rex, så jävla snäll häst alltså, helt sjukt! Aldrig haft nån som suttit på honom o han skrittar på som ingenting!

Hörs ikväll 💋

Likes

Comments

Snart på elmia, hälsa om ni ser mig 💋

Likes

Comments