Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu är jag äntligen tillbaka på bloggen. Jag har verkligen saknat att lägga ut alla de bilder jag tar dagligen på allt i min omgivning. Varför jag slutade blogga berodde nog på att jag endast la ut inlägg på mat, och jag blev därför ledsen eftersom att jag verkligen ville börja blogga om något annat med. Men jag älskar att ta kort på mat, så nu har jag bestämt mig fortsätta lägga ut det här.

Så fortsättningsvis så blir det många mat inlägg, men det kommer även inlägg om min vardag, inspo bilder och kanske något annat. Vi får se lite hur det blir hädan efter, inget är alltså spikat, men vill gärna ha tips om inlägg ni skulle vilja se.

Ha det så bra! Xx

Likes

Comments

Förra vecka var jag i Stockholm men mamma, pappa och min tvillingsyster då åt vi på en mysig litet Italienskt hak i närheten av där vi bodde på hotell.
På bilden ser ni en pasta med ceddarostsås, parmaskinka, basilika och färska tomater de var SUPER gott!!!!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka!

Varför jag har varit väldigt off på bloggen beror på att jag har tappat motivationen och orken att skriva blogg inlägg när det har varit mycket i skolan på sistone.

Men nog om det, igår åt jag, min syster & vår kusin sushi tillsammans. Jag tog 3 avokado, 2 lax & 2 maki, det var supergott. P&K

Likes

Comments

För ett tag sedan åt jag detta, en chokladmousse med den nya ben&jerry's glassen s'witch up, med oreo och cookie dough. Så himla god. Pusss

Likes

Comments

Igår kväll var jag ute med min familj på ett ställe i stan där jag aldrig har ätit på innan. Vi åt på ett ställe som heter göteburgare, som ligger nere vid Göteborgs operan.
Jag tog en burgare som hette ifk göteburgare, på den var det såklart ett vanligt "kött", ädelost, bacon, karamelliserad lök, tomat, sallad, sötpotatispommes och chili majonnäs som tillbehör till hamburgaren. Den var super god, jag kan verkligen rekommendera att ni ska gå och äta där. Puss och kram

Likes

Comments

Tre olika skinkor, två olika knäckebröd och en ost. Imorgon är det tidig träning, sedan på kvällen, ska min kusin Olivia komma och både mysa på kvällen och sova över hos oss.
Godnatt!!<33

Likes

Comments

Detta åt jag i Linköping i lördags. Kenoasallad och lax med getost på, det där kan jag verkligen rekommendera att ni ska laga, det var supergott och supernyttigt.
Första dagen efter lovet, var helt okej. Det är skönt att komma tillbaka till alla rutiner, det var även skönt att träffa alla igen. Nu väntas en träning med min löpgrupp. Jag måste plugga idag, men de får vi väl se? Förhoppningsvis orkar jag plugga en stund efter träningen. Puss

Likes

Comments