Vecka 41

Egentligen skulle jag verkligen behöva sova nu.. Så det får bli en snabb update om veckan!

Måndag: Django och Calle trimma på utebanan. Handla, packa till träning och tvätta upp grejer till tävling

Tisdag (dvs idag haha): Upp strax efter halv 5 och fixa i ordning hästarna för att åka iväg och träna. Hoppade bana med båda två och det gick så himla bra. Jätteroligt att träna med Lisa också som har blivit som en kompis för mig som jag verkligen ser upp till. Det känns som att jag växer som ryttare bara av att se henne styra runt banan och sedan veta att hon hela tiden finns där för att guida mig. Hela teamet här gör att även fast man i slutändan sitter själv där uppe på hästryggen så känner man sig inte alls ensam. Det är en härlig känsla. Tryggt.

Onsdag: rida Calle hemma och sedan CSI2* Opglabbeek! Tar ca 1,5h dit vilket känns hur nära som helst för ett internationellt meeting haha.. Ska installera mig där innan Django ska ut och trimmas en sväng och på kvällen väntas veterinärbesiktning.

Torsdag: Django trimmas och Calle hoppar 140

Fredag: Django 120 och Calle 145

Lördag: Django 120 och Calle trimmas

Söndag: och söndagen får vi se. Har inte tävlat Django sedan i våras så då börjar vi lite enkelt, tror att två klasser kan räcka för honom. Möjligtvis 145 GP för Calle beroende på.

Men hur som helst är jag efter dagens träning SÅ taggad på denna helg! Har en bra känsla i kroppen och längtar efter att komma ut på tävlingsbanorna igen<3

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Lycka till på tävlingen ✊
nouw.com/fia_jungdalen
Novagauffin
Novagauffin,
Stort lycka till! 🏅
nouw.com/novagauffin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229