Två nöjda herrar


Före (->) vs efter (<-) ridning. Så härligt med ett solarium verkligen. Har aldrig använt mig av det förut men det är så smidigt då man ridit klart och vill att de ska torka lite samt att det ju ska vara bra för allt möjligt.

Iallafall så har de två senaste dagarna varit ungefär likadana fast ändå inte alls. Har ridit Django och Calle för Henk. Igår bara lite markarbete och idag hoppning på stora banan. Sedan har jag fått rida en häst som snart ska åka härifrån och två av Lisas hästar. Idag fick även Calle en ny tillfällig boxgranne, en av världens absolut bästa hästar vilket känns lite coolt. Men det som skiljer dessa dagar mest isär är nog mitt huvud då jag ibland blir SÅ känslofylld just innan lingonveckan, haha. Igår var allt bara wow wow wow och alla hästar var så fantastiskt fina. Tänkte att nu är det bara att njuta för att detta är livet!!! Idag däremot är jag nöjd med kanske ett och ett halvt av fem ridpass, fast det troligtvis gick ungefär likadant som igår. Hamnade på Rebecca Stellas instagram och kollade tillbaka på hennes magiska bröllop, tänkte på Sebbe och ville typ gråta haha.

Nu ska jag kolla på sista avsnittet av Unbelievable på Netflix innan det är slut för idag och vi hoppas på en helt underbar morgondag istället ;) Natti

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Så hilla fint stall😍
nouw.com/brieditiseventing
stallhörnan
stallhörnan,
Alltså..Den lilla svarta till vänster i bild. En klon av dotterns kompis ponny. 😍
nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229