Tävlingshelg på en måndag..

..och en tisdag fick det bli denna veckan. Känns som att det typ aldrig skulle hända hemma men här är det helt normalt så. Jag har tävlat 4 hästar, nämligen:

* Carrica (6-åringen jag rider). Enda som tävlade på måndagen då det bara var stilklasser för unghästar och där blev det nytt stilrekord för våran del och en 3e plats! Något tröttare dagen efter men hon kämpade sig igenom 125-tidshoppningen felfritt med placering återigen. 5/5 stjärnor!!!

* Hingsten. Hoppade även 125-klassen på tisdagen och även han var felfri och placerad. Debuterade sedan 135 efteråt där det blev lite kaosigt innan jag skulle starta heh. Men jag är nöjd med rundan som tyvärr resulterade i 2 bommar ned.

* Django gjorde två riktiga toppenrundor! Först hoppade han 135 som uppvärmning (skolrunda) och sedan 140 där vi hade första hindret ned, men resterande 12 språng var verkligen hur jäkla bra som helst. Thomas var också jättenöjd med honom och sa efteråt att nu kunde vi ju börja klättra lite i klasserna (vilket jag redan trodde vi gjorde haha ;) )

* och sist men absolut inte minst - Claris som avslutade dagen med en snabb och felfri runda som räckte till en 4e plats i kvällens 140!

Allt som allt är jag verkligen jättenöjd över denna ”tävlingshelg”. Django har verkligen vuxit ett snäpp känns det som och med Clara sitter detaljerna bara allt säkrare. Ett bra avslut på utomhussäsongen 2018!

Några halvtaskiga bilder på Claris och hingsten. Filmer finns på instagram, @wilmamarklunds & @marklundshowjumping för den som är intresserad :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229