Ny pålle, saknade vänner och upp till bevis


Som hon längtat efter en till häst, min kära syster. Och nu slog önskan in. Hon följde nämligen med mamma för att lämna av hästarna Enköping. Väl där föreslog Micke att hon skulle provrida hans tävlingshäst som passade som handen i handsken och fick följa med hem till familjen Marklund. Välkommen<3

Vad gäller min del så känns det också som att jag har fått nya hästar haha. Calle och Celle anlände till Tyskland igår eftermiddag och jag är helt exalterad. Känns verkligen skitkul. Hade dem bara i skritten en kort sväng igårkväll och idag red jag båda varsitt pass. Har även ridit Django och Clara förstås samt några av Thomas hästar som det är tävlingsdags med imorgon. En rätt så lång ”vilodag” blev det idag då med andra ord vilket bara känns positivt men alltså gud så hungrig jag är nu. *blev tvungen att pausa här för toast* Ser det som den jäkligt sena lunchen jag valde att skippa för att sova lite längre imorse istället ;) Nåja.

En annan sak som jag har på hjärtat just nu är att fasen vad jag saknar mina vänner och nära och kära. Folket här är ju absolut schyssta och så och nog har vi i princip alltid trevligt tillsammans, men ibland hade det bara varit nice att umgås med människor som jag själv har valt att umgås med + att jag saknar lite en axel att vila mot ibland och prata om lite djupare saker än bara väder och vind hela tiden. Tror ni fattar. Saknar min Sebastian och särskilt nu när jag ska sova. Somnade ju i hans famn varenda natt då jag var hemma så nu när jag bara har mig själv att krama om känns det såklart lite tomt. Tidigare då det har känts tomt har det gjort mig ledsen men nu har jag på något sätt vänt det till motivation istället? Tomhet för mig nu gör mig taggad på att göra det absolut bästa jag kan här för att göra denna resa och denna tomhet värt det i slutändan. Vill inte åka hem och kolla tillbaka under min tid här och tänka att den var förgäves. Vill lära mig så mycket som jag bara kan och vill lämna detta ställe tio gånger bättre än då jag kom. Upp till bevis. Första tävlingen görs imorgon, wish me luck!

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Bevis gäller ibland 😊
nouw.com/simonandersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229