MIN HÄST | 5 saker jag ser framemot

Hejsan svejsan och välkommen vecka 47! Django ska få ta det lite lugnare även denna veckan medans Calle hade markarbetsträning tidigare idag till och med. Det franska landslagets markarbetstränare har varit här två dagar enkomt för att träna mig och det var verkligen lärorikt. Sjukt noggrann och han såg ALLT. Alla detaljer och svagheter hittade han på några minuter och så jobbade vi vidare på att förbättra dem :) Förutom en tjejkväll i söndags är det ungefär allt som hänt sedan sist så känner jag mig redo att blicka framåt nu. Fem saker jag ser framemot är...

* hoppträning på torsdag för Henk. Har inte hoppat på snart två veckor så det ska bli kul!

* Genève. Vecka 50 har vi möte med YRA samtidigt som tävlingarna där och det är alltid lika trevligt. Några dagar med massa inspiration, gemenskap och lyx. Hur kan man inte se framemot det liksom???

* decembers tävlingar! Har planerat en i Opglabbeek och en i Peelbergen och hipsvips så var detta året slut efter det.

* jul. Igår bokade jag resa hem. Hade först tänkt stanna här men sedan skulle ändå alla deras hästar ha en lugnare vecka vid juletider så då kände jag bara att då får mina också det så jag kan fira med nära och kära. Det om något är helt klart höjdpunkten för det som är kvar av detta året om du frågar mig iallafall!

* att ”mitt” nummer av tidningen Min häst ska dimpa ner i brevlådan. Då jag var påväg till Belgien för rätt många veckor sedan nu så ringde en jättegullig tjej och ville göra en intervju med mig. Det hela gick super och jag trodde att det skulle bli på ett hörn typ men nej nu har numret äntligen släppts och då står mitt namn med stora bokstäver på framsidan till och med samt att reportaget är hur fint som helst och hela fyra (!!!!) sidor långt! Så himla roligt och ja jag vill bara se själva tidningen nu nu nu. Här under ser ni en screenshot på framsidan, in och köp er ett nummer vettja ;)

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Vilket fint uppslag i Min Häst du fick! 👍😊
nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229