Juldagen och annat skoj


Halloj i stugan! Just nu sitter jag på sjukan för ett inplanerat besök. Sebbe hade tidigare sagt att han skulle följa med men annat lät det då klockan ringde imorse haha ;)

Hur som helst så har ju både juldagen och annandagen hunnit passera. Juldagen inledde jag med hoppning.
Inte nå mycket men några språng för att iallafall vara liiite förberedd inför kvällens Mickekurs. Båda hästarna hoppade bra men kändes bättre med Celle faktiskt. Calle är något mer komplicerad så krävs nog mer än några språng på ett halvår för att det ska kännas toppen kanske.

Efter stallet åkte vi till farmor på lunch och fika innan jag sedan for vidare till Älvsbyn på kvällen. Tilda och hennes kille bjöd på middag innan vi sedan spenderade några timmar hos Sebbes kompis innan det tillslut var dags för utgång och allt där efter. Hade så jäkla kul och önskade att det aldrig skulle ta slut<3 (bokstavligen för dagen efter var inte goals haha)

Så annandagen bara sprang förbi och innehöll pizza, fika hos mormor, hästar såklart och tillslut några gamla filmer. Nu är jag alldeles strax klar med mitt besök här på sjukan och ska bege mig hem igen för att käka lite frulle och lägga mig bredvid Sebbe igen hehe, home sweet home <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229