Glada nyheter & årets sista tävlingsdag

Haha ååh har så många fina bilder på bland annat unghästen som jag tävlade igår men vet inte om jag kan dela med mig av dem eller inte... Hur som helst så gjorde jag då min sista tävlingsdag för 2018 igår. Förutom Carrica så har jag två stycken favorithästar i Thomas stall och det var dessa två som jag fick äran att avrunda året med! Unghästen avslutade med en felfri runda och just utanför placering, medan den andra först hoppade felfritt och rätt nära idealtiden som då var bedömningen i första klassen för att i sista klassen ha världens minsta nedslag på hinder nummer 3 som jag inte ens märkte haha??? Har totalt gjort kanske 7-8 starter med denna häst här i Tyskland i klasser från 115-130 med vinster och placeringar i varenda en så hamnade nästan i chock när det stod 4 fel på tavlan ;) Denna häst är en försäljningshäst, julklappstips ;)))

Thomas körde sedan till tävlingen imorse igen med full lastbil + trailer bakom medan jag fick en lugnare dag. Red varje häst i ungefär en timme innan jag tog en sen lunch och nu på kvällen beställde vi kebab till hela teamet som vi åt bänkade framför global champions tour på tv! Ganska coolt att det endast var en tjej med och hon lyckades vinna, vilken jäkla förebild.

Och så till den kanske roligaste nyheten med helgen som ni kan se här ovan - jag är med i landslagets spetstrupp för young riders nästa år!! Tror nästa år kommer bli galet bra. Har de bästa förutsättningarna här i Tyskland hos Thomas & Louise med att rida och tävla som tusan samtidigt som jag kan träna för Micke då och då och har full support hemifrån från både vänner och framförallt familj<3. Har haft Clara nästan precis ett år nu och känns som att vi börjar vara ett rätt så sammansvetsat team. Django har börjat nosa på högre höjder med hans felfria 145 och som grädden på moset är världens bästa Calle nu fullt igång och kommer ner hit nästa månad för att vara med i min mästerskapssatsning 2019!!! Låter som ett vinnande koncept enligt mig iallafall ;)

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Grattis til femte platsen 😊
nouw.com/simonandersson
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Wow Grattis till .... ja allt 😀👍
nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229