155-debut

En vecka senare och jag har gjort något som jag som liten aldrig nånsin trodde att jag skulle göra - jag har debuterat 155cm under de 3* tävlingarna i Opglabbeek helgen som var. Det känns helt galet och jag är så stolt över både mig och Calle. Vi inledde helgen med en felfri 145 som efter en riktigt snabb omhoppning gav oss 4e platsen i klassen! Dagen efter hoppade vi 150cm med ett nedslag. Kom fram köpare på honom samt att jag blev inbjuden av organisatören att starta i den stora 155 GPn vilket jag självklart tackade ja till. Hur ofta får man den chansen liksom??? Sagt och gjort, Calle bara flög och jag red bra. Fick till en härlig runda fram tills allra sista hindret som liksom för många andra satte käppar i hjulet.. Det var en stor läskig svart mur och helt ärligt så orkar jag inte tänka på den haha för då blir jag bara besviken på vad egentligen var en så bra prestation. Hur som helst så ligger rundan ute på både instagram och facebook och snart kanske även här ;) Jag är bara så stolt över mig själv och min fantastiska häst att vi kan fasen i mig hoppa denna höjd och egentligen göra det jäkligt bra. Det gör mig så glad.

Måste också flika in att även Django hade en toppenhelg. Han hoppade först 0+0 och blev 2a, sedan ännu en felfri runda med placering och fortsatte felfritt även i 135 GPn! Hur bra?!? Satsade såklart för vinst i omhoppningen där och vi hade så bra tid men då föll tyvärr sista bommen och vi slutade 9a istället, smällar man får ta. Jättenöjd med honom under helgen såklart!

Lite hastigt inlägg kanske men har just varit ute med vänner i Holland på lite sushi en tisdag som denna och ville bara skriva av mig lite innan jag nu lämnar denna helgen bakom mig med många erfarenheter rikare :)

Några av mina senaste bilder från kamerarullen, vilken oförglömlig helg<3

Gillar

Kommentarer

emmawettermark
emmawettermark,
Grattis, vad imponerande!!
nouw.com/emmawettermark
brieditiseventing
brieditiseventing,
Så himla grym du är!!! 😍👌🏽
nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229