Weekend plans

Vardag

Fredag. Detta inlägg var förberett så nu när det publiceras är jag på jobbet. Jag jobbar på dressmann nu hela helgen, men har ändå lite kul inbokat! Nu när jag slutar i eftermiddag ska jag först bara hem och typ ta en dusch. Sedan ska kvällen spenderas hemma hos Lisa, min syster, och Lily, hennes dotter. Så vi ska nog äta någon god middag tillsammans och bara mysa framför en film.

Lördag. Efter jobbet imorgon är mina planer lite suddiga. Jag och tre tjejkompisar snackade om att ses och äta middag, samt att de vill dra ut efter det. Jag hade lätt varit på det om jag inte skulle jobba på söndag, så jag får se hur jag gör. Men det är bara ett 4-timmars pass på söndagen så jag kan ju följa med ett tag, köra på en nykter kväll och inte åka hem allt för sent. Vi får se hur jag känner imorgon helt enkelt!

Söndag. Som sagt jobbar jag fyra timmar under dagen. Senare framåt kvällen är det dags för kräftskiva! Två tjejer från mitt jobb har styrt upp en kräftskiva tillsammans med alla, så kul! Och för mig som har måndagen helt ledig passar det peeerfekt ;-)

/W

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
wilmalovisa
wilmalovisa,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229