Week 41

Vardag

God morgon...

Måndag. Äntligen en ny vecka hörni! Jag känner mig peppad på denna vecka, vet inte riktigt varför men det känns i alla fall riktigt bra med måndag! Jag vaknade för ett tag sedan och sitter nu och äter lite frukost. Efter det ska jag möta upp farmor för att kika på en ny resväska till moi. Min var halvt sönder nu när vi åkte till Kroatien då den inte kunde stå upp av sig själv utan att falla, så farmor ville ge mig en tidig födelsedagspresent så att jag har en bra väska med till Paris :-) Har väl jag världens snällaste farmor! På eftermiddagen ska jag ner till jobbet för ett personalmöte, och lite senare ska jag hem till min syster Lisa. Det är ju premiär av Bachelor ikväll, och årets Bachelor är ingen mindre än Lilys (min systerdotters) pappa. Haha, så sjukt, men så kul. Så vi ska kolla på premiären tillsammans ikväll :-)

Tisdag. Jag är ledig från jobb och har inte någonting specifikt inplanerat. Men min resväska står kvar i rummet och har ännu inte blivit uppackad, så det kanske man ska passa på att ta tag i. Sen tror jag även att jag ska åka in till stan och fixa ett nytt körkort. Jag tappade ju mitt för ett tag sedan och har inte haft orken till att fixa fram ett nytt. Så krångligt att åka och fota sig, skriva på papper osv osv. Men nu börjar jag tröttna på att gå runt med passet på mig hela tiden. Tappade ju hela plånboken så har ju inget leg heller haha...

Onsdag. Jobb på dressmann.

Torsdag Jobb på dressmann.

Fredag. Ledig! Har dock inget planerat ännu, men det lär i alla fall inte bli utgång eller liknande då jag jobbar både lördag och söndag. Så det blir en lugn helg. Kanske träffar någon kompis eller så, det återstår att se :-)

/W

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229