Week 31

Vardag

Nu kanske detta inlägg skrivs ihop lite för sent då det redan hunnit bli onsdag. Det skulle egentligen komma ut i måndags, men så blev det inte. Men men, det gör väl inte så mycket ;-)

Måndag. Igår var jag ledig och solen sken som bara den. Och det ville jag självfallet ta vara på! I och med att jag och pappa åkte ut till landet på söndagskvällen så vaknade vi upp där, tog morgondopp och åt frukost på varenda. Resten av dagen spenderade jag på bryggan.

Tisdag. Jag var ledig även igår, men då var det tyvärr sämre väder. Så jag åkte hem från landet mitt på dagen, var hemma ett par timmar och sedan åkte jag in till stan för att träffa tjejerna.

Onsdag. Idag har jag min sista lediga dag innan jobb några dagar i streck. Det är dock ganska dåligt väder ute, alltså mulet och kyligt, så man är ju inte så taggad på att vara ute och bada direkt. Även om det är exakt vad jag vill göra, det är bara vädret som stoppar... Så planerna för dagen är inte så många. Jag ska nog bara fixa lite grejer här hemma, städa lite, fixa några inlägg, ta en promenad osv. Bara ha en sådan där fixar/chill-dag :-)

Torsdag. Jag jobbar hela dagen fram till kl 17. Men efter det kanske jag ska pallra mig in till stan för att träffa tjejerna. Jag är sugen på att äta ute någonstans, eller typ ha en mysig spelkväll med typ monopol. Men det är inget spikat så vi får se hur det blir!

Fredag. Jag jobbar samma tider som under torsdagen, och sen på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Lördag. Jag jobbar på dagen och på kvällen ska jag fira Lisa med hennes kompisar. Vi ska ut och äta middag, och efter det ska alla ut. Men jag vet dock inte om jag ska med på det då jag jobbar även på söndag...

Söndag. Den enda planen för söndag än så länge är jobb.

/W

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229