Veckan so far

Vardag

Hej på er!
Hur har er vecka varit än så länge? Min har varit bra, inte så händelserik dock i och med att jag har jobbat tis & ons. Men såhär ser ju en vanlig vecka ut för min del under vardagarna. Så jag tänkte bara dela med mig av några snapshots som jag tagit under veckan hittills :-)

I måndags var jag ledig och solen sken, så det tog jag såklart vara på! Jag tog en långpromenad och gick förbi hamnen, samt att jag gick ut på den långa kajen. Har insett att jag ÄLSKAR september månad. När sommaren är över och man är sådär peppad inför hösten. Man kan lägga undan sommarkläderna och istället klä sig i det snygga höstmodet, men så har det inte hunnit bli allt för kallt ännu. Och det allra bästa, när det är soligt. Då är hösten verkligen i sitt essä ;-)

Och på tal om soliga höstdagar, såhär fint blir det i lägenheten när eftermiddagssolen kikar fram!

I måndags kväll åkte jag in till söder för att träffa Oona och äta middag. Vi var hemma hos henne, åt och satt och snackade innan även Hanna anslöt.

Jag har hämta ut ett paket från nelly.com. Jag skickade ju tillbaka en stickad klänning förra veckan och bytte till en större storlek, och den satt mycket bättre! Gick upp två storlekar faktiskt så att den skulle bli lite oversized.

Den här mössan spanade jag in idag på Lindex! Jag sprang in där idag under min lunchrast då det ligger precis mittemot mitt jobb. Tyckte den var snygg! Testade den däremot inte då jag hade håret uppsatt, så får ta och göra det en annan dag :-)

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Så härliga snapshots! Så roligt med paket och fin mössa 😃idanilssonphoto.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya bikinis från zaful

Mode & kläder

Dessa fyra bikinis har jag nu klickat hem från zaful! Och ja, jag som inte skulle shoppa denna månad haha... Vet verkligen inte varför jag alltid försöker intala mig själv till det då jag aldrig lyckas hålla det. Okej nu låter jag som en människa med ett beroende haha, men så är det ju inte ;-)

I alla fall, jag kollade jag på Louise Jorges youtube-video där hon visade upp en massa snygga bikinis från zaful. Och det är då en hemsida med väldigt låga priser. Jag betalade liksom runt 400 kr för alla dessa bikinis, så billigt! Louise gillade det hon hade beställt, plaggen och badkläderna såg ut som på bild och verkade vara i ett rätt så bra material ändå. Så jag klickade hem dessa nu innan vi ska åka till Kroatien. Perfekt med lite nya bikinis! Jag hoppas bara att de hinner komma innan, men det borde ju inte dröja mer än en månad? Det tar ju ett tag, vet inte riktigt varifrån det skickas, men aja jag hoppas på det bästa! Tänkte att jag kanske kunde uppdatera er senare när jag har fått hem alla, visa dem och skriva vad jag tycker! Skulle inte det vara lite kul?

/W

Gillar

Kommentarer