Touchdown Tucepi

Resor

Vi lyfte med planet tidigt på lördagsmorgonen så vi var här redan vid 10-tiden. Och när jag säger ”vi” så menar jag i princip hela släkten på pappas sida. Jag, pappa och Martin åker tillsammans med farmor och farfar, mina kusiner, min farbror, hans tjej och hennes döttrar. Så vi är ett stort gäng!
Från flygplatsen hoppade vi på en buss hit till Tucepi, Kroatien som tog lite mer än en timme innan vi kom fram. Det var riktigt varmt, men ändå kul att få se mycket på vägen.

När vi väl kom fram checkade vi in, gick och åt lunch och sen direkt till stranden. Riktigt skönt att ha stranden precis nedanför hotellet!

Vi hängde vid poolen och var nere vid stranden hela dagen. Framåt kvällen var det dags att fira farmor som fyllde 70 år! Och det är just därför som vi alla är på den här resan. Så vi drack en varsin drink och skålade för henne, hon fick öppna lite paket och sist men inte minst gick vi och åt middag :-)

Igår, alltså söndag, såg rätt så snarlik ut som dagen innan. Vi tog det bara lugnt, solade och badade. Men jag var faktiskt duktig med solkrämen då jag höll mig helt från att bränna mig ;-)

Frukten här är inget man skojar bort!!!

Och på tal om frukt så såg jag ett granatäpple-träd när jag var ute och promenerade! Aldrig sett innan så jag blev rätt chockad. Förstå lyxen att ha ett sånt träd i trädgården liksom...

Idag är vi ute på en båtutflykt så update och bilder om det kommer senare!

/W

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229