Tips på en god förrätt

Alltså jag har fått en ny craving på burrata! Jag har inte tyckt om det så värst mycket fram tills typ nu. Har tyckt att det är en riktigt tråkig ost, har liksom inte förstått mig på människor som hellre tar burrata istället för typ fetaost haha. Men sen så älskar ju jag fetaost också så det kanske har lite med det att göra.. Men i alla fall, detta har fått sig en rejäl vändning! Sedan någon vecka tillbaka har jag velat äta det i princip varje dag haha. Så jäkla gott bara i sig tillsammans med lite tomat, olivolja och flingsalt!

Häromdagen gjorde jag en liten specialare med grapefrukt till. Och det är förövrigt någon jag också har fått upp ögonen för. Det ar ja inte heller tyckt om faktiskt. Tyckte det var en alldeles för besk smak för mig, men nu tycker jag att det är så himla gott! Haha, mina smaklökar verkar ha "uppdaterats" lite ;-)

Men detta är verkligen en helt perfekt förrätt, eller huvudrätt om man gör lite mer. Det enda ni behöver för att göra detta själva är en bas av vanlig blandsallad, en halv burrata, några små söta tomater och en halv grapefrukt. Sedan är det bara att ringla på olivolja och strö över flingsalt, peppar och lite chiliflakes!

/W

Gillar

Kommentarer

fridaj
fridaj,
ÄLSKAR burrata!! har du testat att äta pizza med burrata på? det är en dröm!nouw.com/fridaj
andrealinde
andrealinde,
Ser riktigt gott ut!! 😊 nouw.com/andrealinde
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229