Tävlingar, ribbåt & fest - sommaravslutning

Okategoriserad

I söndags var det dags för den årliga säsongsavslutningen tillsammans med kroken-gänget, dvs personalen på restaurangen jag jobbar på. Vi samlades vid restaurangens uteservering kl 11 på förmiddagen för att starta dagen med champagne och gräddtårta :-) Ingen av oss visste vad som skulle hända under dagen, utan det blir alltid en överraskning varje år. Ägarna styr alltid ihop riktigt roliga avslutningar!

Så vi var på uteserveringen ett tag, åt och drack, det delades ut priser, alla blev uppdelade i lag och dagens första tävling satte igång. Efter det fick vi dra på oss jackor och flytväst för att hoppa i ribbåtar.

Båtarna tog oss ut till Ålö där båtshaket var abonnerat bara för oss. Temat för dagen var "svensk sommarsemester", och dit ut är det många som åker för en riktig svensk sommarlunch. Det serverades rökta räkor, lax, potatis och annat gott, och såklart snaps till ;-)

Efter några timmar ute på Ålö med lite aktiviteter, lunch osv var det dags att hoppa i båtarna igen. Denna gång hamnade vi ute på Nåttarö, där vår andra restaurang håller hus som är öppen under somrarna.

Där var det tipspromenad, musikquiz och några andra tävlingar som vi i de uppdelade lagen fick köra. Vi gillade även marshmallows, spelade kubb, vissa badade etc.

Sist men inte minst var det dags för middag. Och då kanske ni tänker att vi hade kräftskiva pga pyntet. Men det blev grillat! Pyntet var bara upphängt för temats skull :-) Så vi åt middag vid långbord i en lada, som senare omvandlades till en festlokal då borden och alla stolar röjdes undan och ett liveband intog sin plats. Resten av kvällen spenderades alltså ute på dansgolvet vilket var så kul!

/W

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229