Summerburst-helgen

Innehåller affiliate-länkarOkategoriserad

Helgen drog igång hemma hos Jennifer tillsammans med henne, Alice och Oona. Vi möttes strax efter kl 12, gick och handlade lite mat för att sedan bör fixa iordning oss och tagga till :-) Och såhär såg jag ut dag 1. Älskar min nya klänning från na-kd, så snygg fest-klänning! Ni hittar den här! Den finns även i brunt som också är riktigt snygg. Skulle verkligen vilja ha den också, men det är ju såklart slutsåld i min storlek...

Efter ett par timmar var det dags att åka iväg på en förfest. Men vi kom inte riktigt dit. Planen var att ta en voi sista biten (ni vet en sådan där el-scooter), och vi trodde att vi kunde åka tre st på en och samma :-) Det fick vi äta upp sen när vi ramlade av haha... Jag skrapade i knäna och fick styret hårt i magen. Så när jag sedan ställde mig upp blev jag helt svag i benen, föll rakt baklänges och svimmade. Jag slog i bakhuvudet väldigt hårt så jag tror helt klart att jag fick en lättare hjärnskakning. Folk kom fram och försökte hjälpa till, men jag fattade verkligen ingenting när jag väl vaknade upp igen. Alice ringde 112 direkt, och de ville ju såklart skicka en ambulans och låta mig komma in till akuten. Men det ville dock inte jag, jag var ju inställd på summerburst haha ;-) Ville liksom inte missa det när jag har sett fram emot det, samt att jag tyckte att jag själv mådde bra just då. Tänkte bara att jag hade skrapat upp knäna lite.

Men istället för förfesten åkte vi hem till Alice, vilade ett tag och fick i oss lite caprese-sallad.

Efter ett tag tog vi en uber bort till stadion och hade en rolig kväll! Detta var dock den enda bilden jag tog där inne.. Inte så charmig bild men bjuder på den ändå ;-) Jag har bara en massa videos annars, men tänkte inte alls på att ta bilder.

Framåt slutet började jag däremot tröttna lite helt ärligt. Det var bara jobbigt med alla som gick in i en, plus att min huvudvärk bara blev värre och värre. De andra tjejerna var trötta de med och ville hellre åka hem än dra ut. Så det fick bli hemgång.

Dag 2 var vi utvilade och återigen peppade! Vi fixade oss och förade hos Jennifer i lördags också, och sedan tog vi en taxi bort till festivalen. Vi fick som tur var en skön chaufför som lät oss välja musik och ha det kul på vägen dit också :-)

Lördagen var helt klart roligare. Jag hade verkligen riktigt kul, och det bästa var självklart när Calvin Harris spelade framåt slutet. Senare blev det en utgång för oss tjejer!

/W

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229