Senaste dagarna

Innehåller affiliate-länkarParis

Måndag

I måndags var vi alla tjejer lediga i och med röd dag här. Så det blev långhelg för vår del! Nina var kvar till måndagen och drog senare på eftermiddagen, så jag, hon och Oona tog oss ut för lite strosande. Vädret var ganska grått, men vi slapp i alla fall undan från regn :-)

Detta var min outfit! Jacka, na-kd (ni hittar den här) / jeans. zara / solglasögon, corline eyewear

Vi gick till ett litet café för brunch/lunch som hette Maison Sauvage. Extremt mysigt ställe med ett liten utbyggnad av glas, som att man satt ute fast ändå satt inne. Förstår ni haha?

Måste säga att dessa mackor/bakelser (?) var sjuka. Alla vi tre älskade dem!!! Så ett hett tips om ni är där någongång och ska käka.

Tisdag

Igår jobbade jag första gången på nya juicestället. Alltså samma kedja fast en annan restaurang. Och efter igår kände jag verkligen bara nej, jag vill absolut inte jobba här. Allt kändes bara mycket hårdare och tuffare än på stället innan. Och det är verkligen inte enkelt att hantera stress när man är ny, inte vet hur man ska göra och inte förstår språket. Så jag kände mig bara helt värdelös och överkörd helt ärligt. Samt att jag verkligen har halkat efter med sömnen så kvällen innan kunde jag inte somna förens vid 03.00, vilket såklart gjorde att jag var trött hela dagen.

Så efter min energikrävande jobbdag drog jag till ett nytt gym och testade det för att typ få ut lite frustration och rensa tankarna. Och efteråt kändes det verkligen mycket bättre. Jag körde ett eget pass och därefter simmade jag i poolen och låg där och chillade ett tag. Riktigt skönt!

Efter det gick jag förbi en affär och handlade några småsaker som saknades i kylskåpet. Tyckte detta såg så satisfying ut på något sätt, när allt stod uppradat så fint. Blev sugen på att testa ca alla olika tesorter från Pukka haha.

Onsdag

Enda bilden jag har från idag tyvärr, men den får duga! Jag och Alice åt nyss detta då båda var hungriga och behövde något snabbt. Och detta slängde vi verkligen ihop på knappt 5 min. Snabbt och extremt gott!

Jag somnade vid 3-tiden även igår kväll, kunde verkligen inte sova. Så var trött imorse också, och riktigt otaggad på att gå tillbaka till jobbet. Men jag gick ändå och det kändes verkligen så mycket bättre idag! Tror mest det handlar om att jag måste komma in i det, och jag kommer lära mig mer och mer för var dag som går. Så nu är jag verkligen glad över att det känns bättre idag än igår.

Efter jobbet drog jag och mötte upp Alice för att träna även idag. Vem har jag blivit? Haha nej men det är ett riktigt nice gym och kul att träna tillsammans med någon ju! Efter det åkte vi hem och lagade middagen ovan som ni ser, och resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt. Planen var egentligen att dra ut, men jag känner att det kan vara smart att ta ikapp på sömnen plus att vi blev så otaggade nu när vi kom hem. Så myskväll här hemma it is! :-)

/W

  • Postad i: Paris

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229