Saved on instagram

Blev helt och hållet kär i dessa två outfits. Väskan på Matilda Djerfs bild är ju to die for, och jackan Hanna Friberg bär är så jäkla ball! Jag älskar skinnjackor och har en i en kortare modell (fuskskinn såklart), men nya favoriten är ju definitivt den långa varianten.

Sparar ofta bilder på nice restauranger, lunchställen och caféer som jag vill testa. Så smidigt att ha en flik som heter "fik" till nästa gång man ska ta en kaffe någonstans, men inte vet vart. Då är det bara att välja något från sina sparade inlägg :-)

Mina favoritfärger just nu! Beiget och brunt är så himla snyggt att matcha tillsammans, och krämvit tillsammans med svart läder. Favvo-kombos!

Mitt absoluta favoritkonto när det kommer till hälsosamma recept på bakverk! Stort tips till er som gillar rawfood-fika för hon delar verkligen med sig av svin goda recept på allt från raw-bollar till bananbröd. Här ovan är mina två favoriter för tillfället. Pepparkaksbollarna till vänster är sinnessjuka och smakar exakt som pepparkaksdeg man kan köpa i butik. Och cookie dough-bollarna är lika sjuka de med!

Ytterligare två snygga outfits. Praktexempel på less is more!

Såklart har jag sparat ner en massa bilder på nice restauranger och fik här i Paris som jag vill besöka. Bland annat café de flore och l´avenue som ni säkert har hört talas om tidigare.

/W

Likes

Comments

livetmitt93
livetmitt93,
fint antrekk 😊 nouw.com/livetmitt93
Write a comment...
IP: 82.99.3.229